Afvallen met Nederland: Meest populaire dieetboek van dit jaar!?

afvallen met nederlandAfvallen met Nederland, op het moment van schrijven een redelijk nieuw product op het gebied van afslanken. Het is zeker niet het eerste dieetboek op de markt, maar wat maakt Afvallen met Nederland anders dan al die andere dieetboeken?

Volgens auteur Jeroen van Egmond zijn we in de ban geraakt van wonderdiëten en magische middeltjes, het enige wat hiermee lichter word is je portemonnee.

Duurzaam afvallen is volgens hem: ‘Gewoon gezond doen’ in Nederland zijn we dat door alle dieet hypes en smoothie methodes een beetje vergeten. In dit artikel laat ik je precies zien wat Afvallen met Nederland inhoudt en wat je ermee kunt bereiken.

Afvallen met Nederland ervaringen

Dat we in Nederland helemaal verstrikt zijn geraakt in een wirwar van dieetboeken, afslankmethodes, magische pillen, smoothies en sapjes is een feit, maar wat kun je precies verwachten in dit artikel?

 • Wie is Jeroen van Egmond precies?
 • Wat voor soort dieetboek is Afvallen met Nederland?
 • Voor wie is Afvallen met Nederland geschikt?
 • Wat houdt Afvallen met Nederland precies in?
 • Wat kun je bereiken met Afvallen met Nederland?
 • Wat zijn de ervaringen met Afvallen met Nederland?
 • Wat kost het en welke garanties krijg je?

Heb je trouwens zelf ervaring met dit dieet of wil je er wat over kwijt? Laat dan even een reactie achter onder dit artikel, zo kunnen we elkaar helpen!

Wie is Jeroen van Egmond?

Jeroen van Egmond (36) is volgens eigen zeggen al ruim 20 jaar met zijn gewicht bezig, dit heeft onder andere te maken met zijn jeugd en zijn sportieve carrière in de vechtsport Taekwondo, waar hij het overigens ver wist te schoppen.

Toen Jeroen kind was werd hij al geconfronteerd met overgewicht, hij was één van de weinigen in zijn klas die hier last van hadden en hij herinnerd zich dit als een pijnlijk tijd.

jeroen van egmond 1

Jeroen werd veelal gepest om zijn overgewicht en dat ging hem niet in zijn koude kleren zitten. Hoe jong hij ook was, hij was vastbesloten hier iets aan te doen en zocht zijn heil in verschillende sporten.

Hoewel Jeroen nergens echt in uitblonk vond hij het toch leuk om meerdere keren per week naar de sportschool te gaan. Hij viel de nodige kilo’s af maar echt makkelijk ging dat nog niet (hij realiseerde zich toen nog niet hoe belangrijk voeding was)

Taekwondo

Fitnessen was toch niet iets wat Jeroen zijn hele leven wilde blijven doen, en dat ging ook niet gebeuren bleek later. Zijn stagebegeleider bracht hem in verband met Taekwondo.jeroen van egmond

In tegenstelling tot vroeger, toen Jeroen nergens in uitblonk, bleek hij uitzonderlijk talent te hebben voor Taekwondo. Inmiddels, enkele grote toernooien en gouden medailles verder mag Jeroen zich voegen bij een bijzonder groepje Nederlands topsporters.

Helaas deed een flinke blessure hem in 2014 de das om. Vanaf dit moment is Jeroen zich gaan focussen op het trainen van de jeugd en het coachen van wedstrijdteams.

Jeroen en Afvallen met Nederland

Nadat Jeroen stopte met zijn actieve carrière als vechtsporter kun je het al wel raden, langzaam begonnen de kilo’s er weer bij aan te komen.

Jeroen wilde, net zoals de andere leden van Afvallen met Nederland, zijn levensstijl drastisch veranderen. Samen met de coaches van Afvallen met Nederland raakte hij 8 kilo kwijt en deze zijn er tot aan de dag van vandaag nooit meer bij aan gekomen.

Voeding was de meest belangrijkste factor in het snel en blijvend afslanken. Jeroen wilde zijn succesverhaal delen en samen met Afvallen met Nederland een boek schrijven.

Dat is dus nu werkelijkheid geworden, Jeroen’s ervaringen samen de expertise van Afvallen met Nederland zijn gekoppeld in een mooi vormgegeven hardcopy boek.

Ga direct naar de Beste Deal!

Afvallen met Nederland online programma

Om onduidelijkheid te voorkomen zal ik het nog even duidelijk uitleggen. Het online programma van Afvallen met Nederland bestond al een tijdje maar het fysieke boek is nieuw.

In dit ervaringsartikel heb ik het dus over het nieuwe fysieke boek van Afvallen met Nederland in samenwerking met Jeroen van Egmond en niet zozeer over het digitale programma.

Wel krijg je twee weken gratis toegang tot het online programma om te kijken of dit misschien ook iets voor je is.

Wil je meer weten over het online programma van Afvallen met Nederland?

Wat voor soort boek is Afvallen met Nederland?

Maar is dit dan niet weer één van de zoveelste dieetboeken die er in omloop zijn? Wat maakt dit boek anders dan andere dieetboeken volgens Jeroen?

Wat dit boek zo anders maakt dan de meeste dieetboeken is dat het boek nauwkeurig is samengesteld door Jeroen als topsporter en een team van voedingsdeskundigen en diëtisten.

Vanuit de wetenschap is dus gekeken naar wat het beste voor ons is, hoe we het succesvolste kunnen afvallen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we op gewicht blijven.

Het boek is gebaseerd op drie pijlers

 • Eten
 • Beweging
 • Educatie, motivatie en je omgeving

afvallen met nederland boek

Voor wie is het boek Afvallen met Nederland geschikt?

Het boek Afvallen met Nederland is geschikt voor iedereen die graag op een leuke en gezonde manier zijn of haar streefgewicht wil bereiken.

Maar eigenlijk gaat het nog een beetje verder, Afvallen met Nederland probeert je niet alleen op een eenvoudige manier je streefgewicht te laten bereiken maar er ook voor te zorgen dat je op dit gewicht blijft.

Afvallen met Nederland helpt je dus om een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Jeroen en zijn team doen je de belofte dat je 7 tot 12 kilo kunt afvallen in 10 weken tijd. Als ik kijk naar de ervaringen van andere mensen lijkt me dat geen belofte die niet waargemaakt kan worden.

Het boek is dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wat houdt het boek Afvallen met Nederland precies in?

Ik verklapte net al een beetje dat Afvallen met Nederland is ontwikkelt vanuit drie verschillende pijlers.

#1: Eten

In het boek vind je complete weekmenu’s met ontbijt,lunch,avondeten en tussendoortjes. Wat erg handig is aan dit boek is dat voor elke menu alle calorieën, koolhydraten,vetten en eiwitten zijn uitgerekend.

#2: Beweging

Ondanks dat voeding het meest belangrijkste is in de strijd tegen de kilo’s is beweging ook zeker niet onbelangrijk. Beweging zal er voor zorgen dat alles net wat sneller gaat en jij eerder op je streefgewicht bent.

Het bewegingsprogramma wat je in dit boek vind kenmerkt zich door eenvoud. Je kunt alle oefeningen thuis doen, ze zijn voor ieder niveau geschikt. Vanaf 15 minuten per dag kun je thuis al aan de slag om extra calorieën te verbranden.

Via het online programma kun je ook instructievideo’s van de oefeningen bekijken.

#3: Educatie, motivatie en je omgeving

Het boek Afvallen met Nederland kauwt je niet klakkeloos voor wat je moet eten of doen, het leert je echt waarom je sommige dingen wel of juist niet moet eten. Zo begrijp je ook beter waarom je op een bepaalde manier eet.

Daarnaast is motivatie natuurlijk erg belangrijk bij het afslanken, ook daar wijd Afvallen met Nederland een compleet gedeelte van dit boek aan.

Ook je omgeving speelt een belangrijke rol in het behalen van je beoogde resultaten, hoe ga je om met de verschillende reacties uit je omgeving en hoe creëer je een omgeving die je motiveert om je doelen te bereiken?

motivatie

Wat kun je bereiken met dit boek?

Zoals ik eerder aangaf word je de belofte gedaan dat je 7 tot 12 kilo kunt afvallen binnen 10 weken.

Aan de hand van de kwalitatief goed onderbouwde informatie en in samenwerking met verschillende deskundigen kan ik bevestigen dat het mogelijk is om 7 tot 12 kilo af te vallen binnen 10 weken.

Wat kun je nog meer bereiken?

 • Je voelt je gelukkiger
 • Je krijgt meer energie
 • Je voelt je aantrekkelijker
 • Je zelfvertrouwen krijgt een boost
 • Je hebt minder kans op verschillende ziektes die te maken hebben met overgewicht

Ga direct naar de Beste Deal!

Inkijkexemplaar Afvallen met Nederland

Afvallen met Nederland geeft een uniek inkijkje in hun boek, maak van deze gelegenheid gebruik om zelf te oordelen wat je van het boek vind.

Zo kun je een nog betere beslissing maken of dit boek iets voor jou is of niet. Via de onderstaande link vind je het gratis inkijkexemplaar, wel moet je jezelf eerst registeren maar geen zorgen ook dit is gratis en zonder verplichtingen.

Inkijkexmplaar Afvallen met Nederland

Wat zijn de ervaringen en reviews met dit boek?

Maar wat zeggen de mensen die dit boek al uitgeprobeerd hebben? Hun mening is belangrijk en daarom ging ik op zoek naar ervaringen en reviews over Afvallen met Nederland.

Hieronder de ervaringen op een rijtje, zoals je ziet hoofdzakelijk positieve reviews. Ik zie slechts één negatieve reactie.

ervaringen bol 1

 

ervaringen bol 2

 

ervaringen bol 3

 

ervaring bol

 

ervaring bol 5

Ook het aantal likes op de Facebook pagina van Afvallen met Nederland is een betrouwbare graadmeter.

Zelf ben ik ook erg te spreken over het boek van Jeroen van Egmond, het bevat veel praktische informatie en ik weet zeker dat je op je streefgewicht kunt komen dankzij dit boek.

Verder ontdek ik nergens geen loze beloftes of ‘val 10 kil af binnen 1 week’ onzin. Gewoon een krachtige boek met veel waardevolle informatie omtrent voeding en afslanken.

Landelijke bekendheid

Dat het boek snel opgepikt werd door de landelijke media zegt natuurlijk ook wel wat, zo kreeg Afvallen met Nederland onder andere aandacht van:

 • AD 
 • Metro
 • GezondNu

En kun je het hebben zien liggen bij:

 • Bruna 
 • Albert Heijn

bekend van krant

 

 

Wat kost het boek Afvallen met Nederland?

Maar wat kost dit fysieke boek dan eigenlijk? Het fysieke boek ‘Afvallen met Nederland’ ligt voor €18,99 in de winkels. Dat vind ik een prima prijs voor een dergelijk boek.

Helemaal als ik kijk naar de hoeveelheid waardevolle informatie die je in dit boek aantreft en de goed uitziende hardcover lay out van het boek.

Ook in het boek vind je veel mooie afbeeldingen die net iets meer toevoegen aan het boek. Persoonlijk vind ik het een mooie aanwinst voor je boekenplank.

100% garantie

Naast de aantrekkelijke prijs geeft Afvallen met Nederland je ook nog eens een geld terug garantie. Ben je niet tevreden over het boek stuur het dan binnen twee weken en onbeschadigd terug en je krijgt meteen het aankoopbedrag retour.

Zijn er vergelijkbare producten te koop?

Uiteraard zijn er soortgelijke producten te koop, we komen bijna om in de dieetboeken. Onlangs schreef ik een ervaringsartikel over een ander fysiek dieetboek, de Afslank Receptenbijbel van drs. Oscar Helm. 

Mijn uitgebreide ervaringsartikel over de Afslank Receptenbijbel vind je hier>>

Daarnaast schreef ik verschillende ervaringsartikelen over digitale dieetprogramma’s deze artikelen kun je vinden onder de categorie: Afvallen.

Conclusie

Afvallen met Nederland is een fysiek dieetboek waarbij afvallen weer leuk word. Makkelijke recepten, heldere informatie, boodschappenlijstjes en actieve ondersteuning zorgen ervoor dat inmiddels duizenden mensen zijn afgevallen dankzij dit boek.

Auteur Jeroen van Egmond is volledig te vertrouwen, je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken voor wanpraktijken of voor loze beloftes die niet nagekomen worden. 

In kernwoorden zijn dit de dingen die dit boek omschrijven:

 • Geen hongergevoel
 • 10 weken gezonde recepten die ervoor zorgen dat jij je streefgewicht bereikt
 • Dagmenu’s met precieze voedingswaarden
 • Boodschappenlijstjes
 • Toegang tot het online motivatieprogramma
 • HITT bewegingsoefeningen
 • Alles wat je moet weten over gewichtsverlies

Wil jij het boek ‘Afvallen met Nederland’ aanschaffen? Ga dan direct voor de beste deal!

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
Afvallen met Nederland
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>