Afslank Receptenbijbel: Revolutie op het gebied van afvallen?

afslank receptenbijbelOp zoek naar Afslank Receptenbijbel ervaringen en reviews? Dan zit je hier goed! In dit artikel wil ik namelijk uitgebreid ingaan op de afslank cursus van Oscar Helm

Het is niet de eerste keer dat ik een afslank receptenboek review, in tegendeel. Wat maakt de Afslank Receptenbijbel dan zoveel beter dan andere receptenboeken? We komen er snel achter.

Ook Oscar Helm ken ik al van een eerder product. Onlangs recenseerde ik zijn andere product, Vet verbrand geheimen. Overigens een product met een prima beoordeling.

Is dat een goed voorteken? Of gaat het vandaag toch tegenvallen?

Afslank Receptenbijbel ervaringen en reviews

Heb je al verschillende diëten geprobeerd maar kom je achteraf meer aan dan dat je afvalt? Ben je zat van die uitgebreide gerechten waarbij je uren in de keuken staat en bij de supermarkt niet weet waar je moet zoeken? 

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm beweert het tegenovergestelde te zijn. Makkelijke gerechten die simpel en snel klaar te maken zijn. Op deze manier kun je dus op een eenvoudige manier afvallen. 

In dit ervaringsartikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Oscar Helm en is Oscar te vertrouwen? 
 • Voor wie is de Afslank Receptenbijbel geschikt? 
 • Wat houdt de Afslank Receptenbijbel precies in? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met de Afslank Receptenbijbel? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je van Oscar?

Wie is Oscar Helm?

Zoals gezegd ken ik Oscar Helm al van zijn eerdere product, ook ken ik Oscar vanwege zijn activiteiten op HappyHealty.nl, hier schrijft hij vaak informatieve artikelen over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Oscar’s ebooks worden allemaal uitgegeven door S&H Digitale hulpmiddelen, ook met de Afslank Receptenbijbel is dit het geval.

Over Oscar persoonlijk vind ik verder niet heel veel, dit hoeft absoluut niets te zeggen over de kwaliteit van het product, sommige mensen treden nou eenmaal makkelijker naar buiten dan anderen.

Waar ik wel achter kom is dat Oscar een behoorlijke staat van dienst heeft en door het leven gaat als Drs. Oscar Helm.

We kunnen dus stellen dat de informatie uit dit boek ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd isoscar helm

Met S&H Digitale hulpmiddelen heb ik positieve ervaringen, het bedrijf is transparant en staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ook met eventuele niet-goed-geld-terug garanties word keurig omgegaan, mocht iemand zijn geld terug willen word dit meteen geregeld.

Ook over de kwaliteit van de uitgegeven cursussen en ebooks is men positief, de kwaliteit is goed en constant, al met al een solide bedrijf.

Voor wie is Afslank Receptenbijbel?

De Afslank Receptenbijbel is voor iedereen die wil afvallen op een verantwoorde manier, zonder hierbij te moeten ‘sterven van de honger’

Het boek is laagdrempelig geschreven en voor iedereen toepasbaar, je hoeft geen moeilijke gerechten aan te schaffen of uren in de keuken te staan.

Je hoeft ook geen voorkennis of iets dergelijks te hebben over afvallen, het is echt geschreven voor de ‘gewone’ man en vrouw.

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik in eerste instantie dacht “Weer een boek over afvallen? Weer het standaard verhaaltje over het jojo effect? Zucht..”

Dit alles veranderde toch toen ik dieper op de inhoud inging. Er staan echt wel vernieuwende dingen in en dit boek beschrijft een andere aanpak dan de meeste dieetboeken.

Mijn aandacht was gewekt en besloot na het uitpluizen van dit ebook dat het tijd was voor een review.

Wat houd de Afslank Receptenbijbel in?

De Afslank Receptenbijbel die maar liefst 100 pagina’s dik is,  is verre van een oppervlakkig ebook met wat gezonde recepten.

Het boek bespreekt naast handige praktische informatie ook de nodige theoretische informatie om goed te onderbouwen waarom je bepaalde producten wel of niet moet eten.

Wat ik erg sterk vind uit de Afslank Receptenbijbel is dat er in word gegaan op niet voor de hand liggende zaken die in andere dieten nog wel eens worden overgeslagen.

Neem bijvoorbeeld je bloedsuikerspiegel, vaak zorgen de recepten uit dieetboeken er niet voor dat je lichaam minder insuline gaat aanmaken.

Door de aanmaak van insuline slaat het lichaam makkelijker vet op, iets wat je natuurlijk niet wilt. De Afslank Receptenbijbel houd hier rekening mee door producten voor te schrijven die ervoor zorgen dat je minder insuline zult aanmaken.

De Afslank Receptenbijbel word gekenmerkt door de volgende punten:

 • Maar liefst 100 gevarieerde recepten
 • Voor iedereen toegankelijk
 • Lekker blijven eten
 • Zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel
 • Geen tijdelijk dieet, maar een eetgewoonte
 • Geen jojo effect

Maar naast het de Afslank Receptenbijbel krijg je nu ook nog eens leuke bonussen:

Bonus #1: Dag en weekmenu’s + Boodschappenlijsten

De eerste bonus bevat heerlijke en gevarieerde dag en weekmenu’s en boodschappenlijsten, dit is erg handig als je weinig tijd hebt.

Deze dag en weekmenu’s en de boodschappenlijsten kun je eenvoudig uitprinten, het zijn allemaal .pdf bestanden.

 

Bonus #2: 10 gezonde toetjes

Naast de toetjes die je in de Afslank Receptenbijbel vind, krijg je nog eens 10 extra recepten van overheerlijke toetjes.

Per categorie vind je een overzicht van de voedingswaarden en vind je er heerlijke suggesties.

Bonus #3: 84 gezonde tussendoortjes

Inderdaad, je leest het goed. Maar liefst 84 gezonde tussendoortjes vind je in dit ebook.

Maar goed ook, want met de tussendoortjes tijdens een dieet gaat het bij velen nog wel eens mis. Gelukkig vind je in dit boek genoeg variatie en hoef je nooit meer een ongezond tussendoortje te nuttigen.

Bonus #4: 10 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam

Omdat de resultaten van de meeste diëten slechts van tijdelijke aard zijn en je verder van je doel brengen dan je was voor je ging lijnen, geeft dit ebook je 10 richtlijnen om blijvend slank te blijven.

Geen jojo effect, geen terugval, gewoon heldere richtlijnen waar je iets aan hebt.

Bonus #5: Ultieme afslankprogramma

Volgens Oscar is dit programma in combinatie met het ebook, HET ultieme programma om snel, maar vooral blijvend een onweerstaanbaar lichaam te trainen.

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Ervaringen en Reviews

Maar wat zeggen de mensen eigenlijk over dit product? Ervaren ze echt blijvende resultaten? Als ik op zoek ga naar reviews kom ik verschillende reacties tegen.

De meeste van deze ervaringen zijn gelukkig positief, hier en daar zie je een negatieve reactie van mensen die het zich iets anders voorgesteld hadden, maar daar schrik ik niet van op.

De Afslank Receptenbijbel heeft op mij in ieder geval een positieve indruk achter gelaten vanwege het feit dat er dieper word ingegaan op de werking van het lichaam.

Op deze manier snap je dus beter wat je aan het doen bent en waarom je dat aan het doen bent.

 

nicolette

Prijs Afslank Receptenbijbel

Het complete pakket word aangeboden voor €27, let wel op dan heb je de digitale versie. Wil je het boek zowel digitaal als fysiek? Dan betaal je een tientje extra

Persoonlijk vind ik de prijs prima, voor €37 heb je dus een zeer compleet digitaal pakket + een fysiek boek.

Ik ken dieetboeken die alleen maar in de fysieke variant bestaan en al meer kosten dan €37.

Niet goed? Geld terug!

Bijna alle digitale producten hebben een niet-goed-geld-terug garantie, zo ook de Afslank Receptenbijbel.

Wat ik hier enorm van op prijs stel is dat je het product, in dit geval 30 dagen, kunt proberen zonder dat je enig risico loopt.

Je kunt het dus allemaal uitproberen en dan pas besluiten of je het de moeite waard vind om te houden.

Conclusie

De Afslank Receptenbijbel krijgt van mij een positieve aanbeveling, Oscar Helm weet goed waar hij over praat en is een expert op zijn vakgebied.

Helemaal vanwege de technische kennis die Drs. Oscar Helm heeft verzameld tijdens zijn wetenschappelijke opleiding, durf ik met zekerheid te zeggen dat de informatie uit dit pakket goed is.

In het geval van alleen het digitale pakket betaal je €27 en het digitale pakket inclusief het fysieke boek betaal je slechts een tientje meer, dat vind ik een goede prijs.

Dus wil jij afvallen maar ben je die ‘val 10 kg af in één week’ onzin zat? Kijk dan eens naar de Afslank Receptenbijbel.

Ga direct naar de Geheime Kortingspagina!

Datum Review
Product
Afslank Receptenbijbel
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>