Affiliate Marketing Revolutie: Alleen voor winnaars

De Affiliate Marketing Revolutie is een online video training waarbij je van a tot z leert hoe je geld kunt verdienen op het internet. 

Geen 'verdien zonder moeite €500 per dag' onzin maar een training waarbij je stap voor stap leert om je eerste euro's online te verdienen. Maar werkt het dan echt en is het niet weer zo'n 'te mooi om waar te zijn' methode?

Zelf heb ik de training aangeschaft, helemaal gevolgd en ik kreeg het voor elkaar om binnen korte tijd mijn eerste €25,- te verdienen. Ik wist dat het werkte en ging volop aan de slag. Binnen korte tijd zat ik op €750,- per maand, en dat met alleen een laptop en een doel.

Bekijk hier wat de Affiliate Marketing Revolutie precies inhoudt >>>

More...

inhoudsopgave

Affiliate Marketing Revolutie in een notendop

Voor ik met dit super uitgebreide review ga beginnen wil ik eerst wat belangrijke highlights op een rij zetten. 

Sommige mensen lezen graag het hele review terwijl andere mensen aan enkele hoogtepunten genoeg hebben om hun oordeel te vellen.

Voor die laatste groep mensen heb ik hieronder alle highlights die ik na een halfjaar Affiliate Marketing Revolutie heb ervaren op een rij gezet.

affiliate marketing revolutie

 Affiliate Marketing Revolutie:

Effectiviteit

Nadat ik de Affiliate Marketing Revolutie ruim 1,5 jaar testte kan ik met volle overtuiging zeggen dat deze training je in staat stelt om geld te verdienen dankzij het internet 

Makkelijk in gebruik

De Affiliate Marketing Revolutie is erg laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Of je nou al wat kennis hebt of een complete beginner bent. Alles word stap-voor-stap uitgelegd.

Betaalbaarheid

Met een prijs van slechts €47,- is dit echt een koopje. Daarnaast kun je deze training ook nog eens 7 dagen voor maar €1,- proberen en heb je een 30 dagen geld terug garantie.

In het kort: De Affiliate Marketing Revolutie is een complete videotraining waarbij je stap voor stap word uitgelegd hoe je een geld genererende website opzet. Verschillende deelnemers van deze training hebben hun baan al weten op te zeggen of zijn parttime gaan werken. Dit is wat mij betreft één van de weinige betrouwbare 'geld verdienen online' trainingen met super veel potentie.

 • Laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk, je hebt echt geen technische kennis nodig (Toen ik begon met de training had ik echt nog nooit iets met websites gedaan.)
 • Het lukte me om na enkele weken mijn eerste online geld te verdienen
 • Deze methode kan je ultieme vrijheid geven omdat het internet 24/7 open is en je dus 24/7 geld kunt verdienen (Ik verdien vaak geld terwijl ik niet eens bij een laptop in de buurt ben)
 • Je kunt de training 7 dagen proberen voor maar €1,-
 • Dit is absoluut geen 'snel rijk worden' methode. Alleen als je super gemotiveerd bent om geld te verdienen op het internet zal het je gaan lukken.
 • Dit product is dus niet geschikt voor mensen die ongeduldig zijn of niet met tegenslagen om kunnen gaan.
 • Neem niet alle veelbelovende informatie te letterlijk, de één verdient binnen 2 weken zijn eerste commissie terwijl een ander er een maand over doet. Hoe lang je er ook over doet, als je eenmaal je eerste commissie binnen hebt ben je verslaafd aan deze gave manier van geld verdienen.

€47,- (eenmalige betaling en 30 dagen geld terug garantie)

Ben jij enthousiast geraakt door deze highlights of wil je toch liever mijn complete review lezen? Als je al enthousiast bent geraakt en niet kunt wachten om hier meer van te zien klik dan op bovenstaande oranje knop en kom meteen op de volgende pagina terecht. 

De Affiliate Marketing Revolutie van A tot Z ontleed + persoonlijke resultaten

Op zoek naar Affiliate Marketing Revolutie reviews en ervaringen van iemand die van de hoed en de rand weet? Hieronder mijn uitgebreide review (ruim 9600 woorden!)

Tijdens dit review laat ik stap voor stap zien wat het mij en andere deelnemers heeft gebracht.

Want ben jij het zat om voor een baas te werken? Wil je zelf bepalen waar en wanneer je werkt en genoeg verdienen om leuke dingen te doen?

Het is internetondernemer Jacko Meijaard gelukt om dankzij Affiliate Marketing €7500 per maand te verdienen, hoe hij dat heeft gedaan? Dat laat hij je zien in zijn training.

Maar kun je met deze videocursus echt geld verdienen of is het weer een ‘snel rijk methode’?

Laat ik voorop stellen dat ik normaal gesproken alleen reviews schrijf over producten waar ik me in kan vinden, die ‘snel geld methodes’ hebben we inmiddels onze buik wel vol van.

De oplettende lezer kan hier dus al uit opmaken dat de Affiliate Marketing Revolutie je echt de mogelijkheid bied om geld te gaan verdienen op het internet.

Op deze pagina vind je mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen en review, want ik volgde de cursus van begin tot eind en boekte er zelfs vette resultaten mee, hieronder meer..

Dit is wat je gaat ontdekken: 

In de inhoudsopgave zie je al welke onderwerpen ik beschrijf maar ik zal het even in een notendop voor je opsommen, wel zo overzichtelijk;-)

Op de volgende vragen ga jij een meer dan duidelijk antwoord krijgen in dit review:

 • Wat kun je verwachten van deze Affiliate marketing videotraining? (complete videoreview, een kijkje in de training!)
 • Wie is Jacko Meijaard?
 • Affiliate marketing betekenis
 • Hoe kun je het beste met Affiliate marketing beginnen
 • Is Jacko Meijaard geen oplichter? Treed hij met zijn ware identiteit naar buiten?
 • Wat heb ik persoonlijk al bereikt? (+Screenshots met resultaten)
 • Hoe lang duurde het voordat ik succes had?
 • Is deze training voor iedereen toegankelijk?
 • Is het Jacko echt gelukt om €7500 per maand te verdienen en laat hij je écht alles zien?!
 • Toegang tot de unieke kortingspagina (Let op! Alleen als je 100% overtuigd bent en zeker weet dat je meer vrijheid en geld wilt)affiliate marketing revolutie

Mijn persoonlijke verhaal

Voor ik dit review begin wil ik eerst mijn persoonlijke verhaal vertellen, mijn online avontuur begon namelijk met het aanschaffen van de Affiliate Marketing Revolutie.

Ik wilde online geld verdienen en me toespitsen op Affiliate Marketing. Ik las enkele reviews over deze cursus en besloot de gok te wagen.

Tot op de dag van vandaag bestempel ik deze keuze nog steeds als één van de beste keuze’s uit mijn leven!

Let op: In de volgende alinea laat ik al wat zien van mijn resultaten( Inclusief video en screenshot) verderop in dit artikel ontdek je nog veel meer over mijn resultaten en de resultaten van andere deelnemers.

Waarom het één van de beste keuze’s uit mijn leven was ontdek je hieronder op een zeer uitgebreide manier, ik heb er ruim 9600 woorden aan besteed.

google

Maar hoe kwam ik dan zo terecht bij deze cursus?

Online geld verdienen zonder  te investeren

Ik wilde online geld verdienen zonder te investeren. Ik had geen zin om grote bedragen te investeren voordat ik precies wist wat ik wilde. Dat zou gewoon een te groot risico zijn.

Ik ging dus op zoek naar mogelijkheden omdat ik niet helemaal gelukkig meer was in het werk wat ik op dat moment deed.

Het werk paste niet bij mij en er werd me van alles opgedragen, logisch want er zijn andere mensen die bepalen wat je wel en niet mag.. Het beklemde mij nogal.

Ik was het zat om:

 • Geld te verdienen voor een ander..
 • Te moeten vragen wanneer ik op vakantie mocht..
 • Dingen te moeten doen die mij opgedragen werden..

Ik wilde:

 • Meer vrijheid.
 • Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden.
 • Meer geld verdienen om leuke dingen te doen en anderen te helpen.
 • Mensen inspireren dat er heel veel mogelijk is als je nooit opgeeft!

Ik ging dus online op zoek naar andere mogelijkheden, net zoals jij dat nu waarschijnlijk doet. Ik kwam allerlei verschillende verdienmodellen tegen maar ik had altijd al wel een soort fascinatie voor internet marketing.

Kunnen werken waar en wanneer je wilt met alleen een laptop en een internetverbinding, dat leek me geweldig. 

Ik stuitte in eerste instantie op allerlei ‘Start nu en word volgende week rijk’ websites. Verstandig als ik ben wist ik dat ik hier met een grote boog omheen moest gaan.

Toen kwam ik via,via op de website van Jacko Meijaard terecht, de informatie die hierop stond was meteen al anders, geld verdienen op het internet was volgens hem zeker mogelijk maar je moest er wel keihard voor gaan.

kunnen werken waar en wanneer je wilt

Omdat Jacko met zijn eigen identiteit naar buiten trad werd mijn interesse meteen gewekt, als iemand met zijn eigen identiteit naar buiten treed dan moet diegene wel als een blok achter zijn product staan dacht ik.

Je kon zijn training ook nog eens 7 dagen proberen voor €1 en daarnaast gaf Jacko je een 30 dagen niet goed? Geld terug garantie.

Het leek erop dat Jacko er alles aan probeerde te doen om betrouwbaar over te komen, natuurlijk werkt zijn branche ook niet echt mee qua betrouwbaarheid..

Ik besloot een email naar hem sturen om te kijken of ik een reactie terug kreeg, binnen een uur had ik een email terug die door Jacko persoonlijk was geschreven.

Toen wist ik dat het goed zat en dat hier niet één of ander nep persoon bezig was om vooral veel geld aan mij te verdienen, ik heb in de loop der tijd de nodige vragen aan Jacko gesteld en altijd reageerde hij persoonlijk.

Ik vind het echt bewonderenswaardig om te zien dat iemand zoveel mensen persoonlijk te woord staat, hieronder zie je enkele mailtjes die ik met Jacko wisselde.

mail jacko

Bovenstaande mail was in het begin van mijn avontuur als affiliate, zoals je ziet helpt Jacko erg actief mee in het bouwen van een winstgevende website.

mail jacko 2

Deze mail kreeg ik nadat ik al een tijdje onderweg was, in het begin had ik soms wel 3 tot 4 keer per week contact met Jacko, ik heb daar erg veel aan gehad.

Nu ik Affiliate Marketing onder de knie heb is dit veel minder, sterker nog, nu help ik andere mensen met hun vragen en problemen via het Affiliate Marketing Revolutie Forum (daarover later meer..)

Mijn behaalde resultaten (preview)

Straks ga ik je uitgebreid laten zien wat mijn persoonlijke resultaten met de videotraining zijn en wat de resultaten van andere deelnemers met deze training zijn, maar nu even een korte preview.

Nadat ik was gestart met de training had ik vrij snel een website gemaakt, het verbaasde me hoe eenvoudig dit eigenlijk is als je alle stappen op de juiste manier volgt.

Het duurde in mijn geval ongeveer 2 maand voordat ik mijn eerste resultaten had. Het was een verkoop met een waarde van €25,- Daarna begonnen dingen te lopen..

Ik kan me nog goed herinneren hoe dat toen voelde, het leek alsof ik het onmogelijke toch voor elkaar had gekregen, ik had mijn eerste geld op het internet verdiend.

Het klinkt misschien gek maar ik wilde dit zo graag dat het ook niet meer dan logisch was dat ik een soort ‘vlinders in de buik’ gevoel kreeg.

Ik was namelijk best onzeker over het feit of me dit zou lukken, die onzekerheid verdween toen ik steeds meer verkopen begonnen te realiseren.

Wat begon met een verkoop na ongeveer 2 maanden werken resulteerde uiteindelijk naar het op dagelijkse basis ontvangen van die magische mailtjes:

Check hier mijn persoonlijke video waarin ik je mijn commissies laat zien! >>>

Zoals ik in de video ook al aangeef hoop ik hiermee te laten zien dat het dus echt mogelijk is om geld te verdienen dankzij deze training, ook al heb je geen ervaring met het internet of websites, dat had ik zelf namelijk ook niet.

Onderstaande screenshot laat zien dat mijn commissies echt actueel zijn, zojuist kreeg ik namelijk nog een mail van PayPro en verdiende ik €27,-

paypro commissie verdiend

Ik droomde er al jaren van om niet meer voor een baas te werken, meer vrije tijd te hebben, meer zelf te bepalen wat ik wilde doen en meer inkomsten te genereren.

Zelf heb ik best wel lang getwijfeld of ik dit wel of niet zou doen, ik wou dat ik niet zo lang getwijfeld had, elke dag dat je langer twijfelt is weer een dag minder van je leven.

Een dag minder om te gaan werken richting je dromen en doelen. Gelukkig was ik dat 9 tot 5 bestaan helemaal zat en besloot ik uiteindelijk toch de stap te zetten.

Ik vind het nu nog wel eens raar om te bedenken dat ik zo lang getwijfeld heb en de training slechts €47,- kost en je ook nog eens 30 dagen geld terug garantie hebt.

Vandaag de dag heeft Jacko de drempel nog lager gemaakt, je kunt de training namelijk 7 dagen proberen voor slechts 1 euro. Het kost je dus slechts een euro om een exclusief kijkje te nemen in deze training.

In deze alinea wilde ik als preview even wat resultaten met je delen, verderop in dit artikel onthul ik niet alleen de resultaten van mijzelf maar ook die van andere deelnemers van deze training.

Het vertrouwen beschaamd..

Vele ‘internet marketing goeroe’s’ hebben het vertrouwen van menig mens beschaamd door het aanbieden van allerlei vage technieken die je uiteindelijk niets opleveren.

Ik heb het hier over de ‘Snel rijk worden methodes’ en de ‘Snel veel geld verdienen methodes’

Het mooie van Jacko is dat hij zelf geld verdient met hetgeen wat hij je leert. Ook iets wat je bij de andere producteigenaren van dit soort producten maar weinig ziet.

Dit waren mijn bevindingen alvorens ik het product daadwerkelijk aanschafte, iets wat ik jullie niet wilde onthouden:

 • Jacko treed met zijn ware identiteit naar buiten
 • Jacko verdient zelf geld met hetgeen hij je leert
 • Hij geeft aan dat het de mooiste manier is van geld verdienen maar dat je er wel keihard voor moet gaan.
 • Hij probeert het vertrouwen wat menig ‘internet marketing goeroe’ heeft beschaamd terug te winnen door de ‘7 dagen proberen voor maar €1′ en de niet-goed-geld-terug-garantie’ regeling.
 • Je kunt hem persoonlijk alles vragen wat je wilt, hij reageert dezelfde dag nog (eigen ervaring!)
 • Hij laat veel zien van zijn succesvolle projecten, deze sites staan nog steeds online en genereren nog steeds geld.
 • Je hebt simpelweg alles in huis om een succesvolle affiliate marketing business op te zetten.

Dit gezegd te hebben, wil ik beginnen met mijn review. Zoals je hierboven ziet heb je hier absoluut NIET te maken met iemand die alleen zelf geld probeert te verdienen.

Jacko weet ook als geen ander dat een lange termijn business anno nu alleen stand houd als je eerlijk en oprechte informatie deelt waar mensen zich geholpen door voelen.

In het kader van transparantie:

Natuurlijk verdien ik geld als jij het product via mijn link aanschaft, eerlijk is eerlijk, maar dat is hoe affiliate marketing werkt.

Jij kunt het ook! Geloof me..

Ik ben een 27 jarige jongen uit een boerengehucht ergens in Overijssel, die voor het starten van deze cursus niets wist van affiliate marketing, ik heb alles geleerd dankzij deze cursus!

Voor ik het vergeet, wil je nou meer over mij weten, of hoe ik bepaalde dingen heb ervaren? Laat een reactie achter, ik reageer altijd!

Tip: Wil je meer Affiliate marketing voorbeelden zien?

Wie is Jacko Meijaard?

Als eerste vertel ik tijdens mijn reviews altijd wat over de auteur van het product, in dit geval kunnen we beter spreken van een producent want het gaat hier om een video training.

Jacko Meijaard dus. Jacko is eind twintig en is woonachtig in het Zeeuwse Yerseke. Hier is hij overigens ook gevestigd met zijn bedrijf.

Wat meteen opvalt is dat Jacko gewoon zijn eigen naam gebruikt, in de wereld van de digitale producten zie ik dat vaak anders, laat staan bij ‘online geld verdienen’ producten.

Dat Jacko zijn eigen naam gebruikt is al een groot pluspunt, het laat zien dat hij echt vierkant achter zijn product staat.

Ik zie hem overal met foto en zelfs op verschillende video’s terug, ook contact leggen met Jacko vormt geen enkel probleem.

Na het sturen van een mailtje had ik binnen een uur reactie!

Jacko Meijaard Jacko is eigenaar van de website Internetsuccesgids.nl, een waardevolle website waar enorm veel gratis informatie opstaat over alles omtrent Internet Marketing en Affiliate Marketing.

Ook deelt hij veel video’s via YouTube en heeft hij sinds kort zijn eigen wekelijkse podcast.

Verder staat Jacko met zijn bedrijf Meijaard Media netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en vinden we zijn bedrijfs- en contactgegevens netjes terug in Google.

Kortom, ik ben blij verrast dat er na jaren van ‘duistere’ producten nu eindelijk iemand is opgestaan die gewoon betrouwbaar en eerlijk is, en voor 120% achter zijn product staat.

 • Jacko Meijaard is bijzonder transparant.
 • Contact leggen met Jacko vormt geen enkel probleem, hij reageert snel op een email.
 • Internetsuccesgids.nl is een waardevolle kennisbank over Affiliate Marketing.

Door Jacko Meijaard opgelicht!?

Ik zit in eerste instantie te twijfelen of ik dit moest vermelden in dit artikel maar ik doe het toch. Het valt me namelijk op dat er behoorlijk veel gezocht word op het zoekwoord ‘Jacko Meijaard opgelicht’

Dat mensen bang zijn dat ze worden opgelicht heeft puur te maken met het feit wat ik hierboven al heb omschreven. Veel zogenaamde goeroe’s hebben ervoor gezorgd dat er in Nederland een soort taboe is als het gaat om ‘online geld verdienen’

De kans dat je door Jacko Meijaard word opgelicht is gewoon 0. Jacko doet er alles aan om betrouwbaar over te komen, hij geeft je keiharde garanties en je kunt zijn populaire videotraining eerst 7 dagen proberen voor maar €1.

Wat opmerkelijk is aan de mensen die rondbazuinen dat Jacko Meijaard een oplichter is of dat ze door hem zouden zijn opgelicht zijn de mensen die hoopten op een wonder.

Het zijn de mensen die denken dat je slapend rijk word zonder er iets voor te hoeven doen, de mensen die na 2 weken opgaven en klaagden dat het niet werkte.

Het zijn ook de mensen die adviezen aan hun laars lapten en dachten dat ze het beter wisten, de mensen die de schuld aan alles gaven behalve aan hunzelf en de mensen die je vaak ziet bij de ‘rijdende rechter’ maar dat geheel terzijde.

Het is gewoon een feit dat niet iedereen grote successen haalt online, net zoals niet iedereen topsporter of bankdirecteur is. Zo simpel is het gewoon.

Maar dat ligt niet aan Jacko Meijaard of de Affiliate Marketing Revolutie, de training is voor iedereen toegankelijk en alles word rustig en stap voor stap uitgelegd.

Er zijn zelfs mensen van 55 jaar en ouder die geld verdienen dankzij deze training, dus laat mensen nou niet zeggen dat Jacko Meijaard een oplichter is, want dat is hij gewoon niet.

Jacko bekend van het AD

Op het moment van schrijven vers van de pers, een interview met Jacko Meijaard in het Algemeen Dagblad.

Dat is nou precies wat er gebeurt als je word gezien als een autoriteit op je vakgebied. Media en pers gaan je op zoeken om meer van je te weten te komen.

Jacko is echt de allereerste die in de landelijke media komt met een ‘geld verdienen op internet’ product. Daarmee is hij de eerste die het voor elkaar weet te krijgen om het taboe omtrent geld verdienen op het internet weg te werken.

Bekijk hier het volledige interview op het Algemeen Dagblad>>

Jacko geïnterviewd door ‘De ondernemer’

Naast het Algemeen Dagblad is ook De ondernemer onder de indruk geraakt van het verhaal van Jacko. Mooi om te zien dat dergelijke bekende platformen aandacht besteden aan verdienmodellen op het internet.

De ondernemer nodigde Jacko uit voor een exclusief interview over Affiliate marketing, ook dit laat maar weer weten dat het verdienmodel Affiliate marketing behoorlijk terrein aan het winnen is.

Check hier hiet complete interview van De ondernemer>>

InternetSuccesGids.nl

Zoals ik al zei is Jacko eigenaar van de website InternetSuccesGids.nl, deze website staat boordevol gratis en vooral goede informatie over alles wat met online marketing, en voornamelijk Affiliate marketing, te maken heeft.

Je kunt internetsuccesgids.nl zien als een soort bibliotheek voor al je vragen, er staat honderden artikelen op waar je voor zo’n beetje al je vragen terecht kunt.

Elke week publiceert Jacko één of meerdere nieuwe artikelen of er worden interessante artikelen geplaatst door gastbloggers.

Met zijn duizenden bezoekers per maand is InternetSuccesGids.nl een echte autoriteit op zijn vakgebied.

internetsuccesgids.nl

 Wat is Affiliate Marketing?

Maar wat is Affiliate Marketing nou eigenlijk precies? Affiliate Marketing is het promoten van producten van andere mensen.

Je moet het zo zien, stel je schrijft een leuk bericht met informatie over de nieuwste trends op het gebied van hardloopschoenen en deelt dit op je Facebookpagina.

In dit bericht plaats je jouw unieke link van bijvoorbeeld Bol.com, deze link leidt naar de webshop van Bol.com waar de nieuwste hardloopschoenen kunnen worden gekocht.

Als iemand dan via die link de hardloopschoenen zou kopen, dan verdien jij daar geld aan, ook wel commissie genoemd.

Maar het kan ook zo zijn dat je al een website hebt waar je blogberichten plaatst over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Als je een website hebt waarmee je met bepaalde artikelen hoog in Google scoort kun je ervoor kiezen om affiliate links toe te voegen van relevante producten.

Zo zijn er verschillende online dieetcursussen die relevant zijn aan een website over gezondheid.

Jacko’s manier

Jacko’s training, de Affiliate Marketing Revolutie leert je hoofdzakelijk om via een website geld te verdienen. Er word je geleerd om informatieve artikelen te schrijven over een bepaald onderwerp.

Dit onderwerp mag je zelf kiezen, het is natuurlijk wel handig dat er relevante producten te vinden zijn die bij dit onderwerp horen, er moet natuurlijk ook geld verdiend worden.

Je kunt zowel fysieke als digitale producten promoten, denk aan ebooks en online trainingen, daarover vertel ik je verderop in dit artikel meer.

De Affiliate Marketing Revolutie legt de nadruk op digitale producten omdat hier een veel hogere commissie opzit, op deze manier kun je redelijk snel een mooi inkomen bij elkaar verdienen.

Ook hier vertel ik je straks alles over, dus heb je er nog niet helemaal een beeld bij? Geen zorgen het word je straks allemaal haarfijn uitgelegd.

Laten we bij het begin beginnen, je kunt namelijk op verschillende manieren geld verdienen dankzij affiliate marketing..

Verschillende soorten Affiliate Marketing

Naast dat je kunt kiezen uit verschillende soorten producten als het gaat om Affiliate Marketing kun je ook nog kiezen uit verschillende soorten verdienmodellen.

Affiliate Marketing is namelijk niet alleen het promoten van producten door middel van een link, ook de volgende methodes worden onder Affiliate Marketing verstaan:

 • Pay per click (PPC) een Affiliate word betaald op basis van klikken. Dit kunnen klikken zijn op advertenties,banners of websites.
 • Pay per lead (PPL)  Zoals de naam al doet vermoeden krijgt de Affiliate betaald wanneer hij of zij een lead aanbrengt, dit hoeft dus nog geen koper te zijn.
 • Pay per view (PPV) Bij deze methode word de Affiliate betaald nadat er op zijn of haar advertentie word gekeken, dit is echter nooit meer dan een paar cent.
 • Pay per sale (PPS) Bij deze laatste methode word je als Affiliate betaald wanneer er een verkoop is gerealiseerd. Het promoten van digitale producten gaat voor 99% via deze methode.

Nu weet je misschien nog niet helemaal precies wat elke methode inhoudt, geen zorgen, tijdens de Affiliate Marketing Revolutie word dit geheel duidelijk aan de hand van beeldmateriaal.

Voordelen van Affiliate Marketing:

 • Je hoeft zelf geen producten te hebben.
 • Je hoeft geen klantenservice te hebben.
 • Je hoeft geen voorraad te hebben.
 • Je kunt vrijwel meteen aan de slag.
 • Je hoeft niet persé ingeschreven te zijn bij de KvK (Als je meer gaat verdienen is dat wel aan te raden overigens, maar het hoeft in het begin nog niet.)
 • Dankzij betaalsystemen als PayPro is het toepassen van Affiliate Marketing kinderlijk eenvoudig, je kopieert en plakt de affiliate link waar je maar wilt.
 • Commissie bij digitale producten kan oplopen tot wel 50% of zelfs meer dan 50% van het aankoopbedrag. (Dit kan vanwege de lage kosten van digitale producten)

Nadelen Affiliate Marketing:

 • Je bent niet de eigenaar van het product, als de prijs omlaag gaat of het product verdwijnt heb je dit niet in de hand (Er zijn overigens wel goede afspraken over te maken met de producteigenaar.)
 • Vooral bij fysieke producten is de commissie wat aan de lage kant, je zult dus veel kopers nodig hebben om goed geld te verdienen (Hoe anders is dat bij digitale producten, hier is de commissie vaak wel 50% van het aankoopbedrag)

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om producten via Facebook te promoten maar om een grote doelgroep te bereiken zul je moeten adverteren, en adverteren kost geld.

Daarnaast is Facebook een platform waar jij gebruik van maakt, zouden er regels veranderen omtrent Facebook, dan ben jij daar altijd van afhankelijk.

Een website is naar mijn mening wel het beste middel om in te zetten voor Affiliate Marketing, het is een soort thuisbasis, iets wat echt van jou is.

Hoe je een website moet maken? Geen zorgen dat word je tot in detail uitgelegd en voorgedaan tijdens de Affiliate Marketing Revolutie.

PayPro Affiliate netwerk

Er zijn verschillende Affiliate netwerken die producten aanbieden om te promoten. PayPro is zo’n Affiliate netwerk.

Bij PayPro kun je alleen kiezen uit digitale producten zoals ebooks en e-cursussen, zelf raad ik ook aan om in eerste instantie met digitale producten aan de slag te gaan vanwege de hoge commissie.

PayPro is een Affiliate netwerk wat Affiliates en producteigenaren samen brengt, tijdens de Affiliate Marketing Revolutie word je veel meer duidelijk over Affiliate netwerken zoals Paypro.

Hier zie je een rondleiding door het productenoverzicht van PayPro

Naast PayPro zijn er natuurlijk veel meer Affiliate netwerken zoals:

 • Daisycon
 • Zanox
 • TradeTracker
 • TradeDoubler

Deze Affiliate netwerken zijn met name gericht op fysieke producten. Denk aan producten als:

 • Autoverzekeringen.
 • Telefoonabonnementen.
 • Zorgverzekeringen.
 • Hypotheken.
 • Uitvaarverzekeringen
 • Vakanties.

Maar ook tastbare producten zoals:

 • Schoenen.
 • Kleding.
 • Fietsen.
 • Gereedschap.
 • En nog veel meer..

Eigenlijk is er voor zo’n beetje elk product wel een Affiliate netwerk te vinden. Bol.com heeft bijvoorbeeld zijn eigen partnerprogramma, dit betekent dat je alle producten die je in de webshop van Bol.com ziet kunt promoten als Affiliate.

Affiliate marketing business vs. fysieke business

Als ik heel eerlijk moet zijn vallen de tegenslagen die je met Affiliate Marketing te verwerken krijgt best mee, je loopt financieel sowieso geen enkel risico, kijk maar eens naar de investering die je moet doen om te starten:

 • Affiliate Marketing Revolutie €47
 • Domeinaanm +/- €2 per jaar
 • Hosting +/- 6,50 per jaar

Naast deze kosten kun je ervoor kiezen om bepaalde software aan te schaffen maar dat is niet perse nodig en daarnaast kost deze software ook niet veel geld.

Wat ik ermee bedoel te zeggen is dat wanneer je een fysiek bedrijf zou starten, je veel meer investeringen zou moeten doen en daarmee ook veel meer risico loopt.

Denk maar eens aan:

 • Het huren van een pand
 • Het inkopen van voorraad
 • Klanten werven
 • En noem maar op

Je zult hiermee dus een veel groter risico nemen dan wanneer je zou starten met Affiliate Marketing. Je kunt rustig beginnen en langzaam opschalen naar meer websites en meer inkomsten, op jouw eigen tempo en vrijwel risicoloos.

Bol Masterclass

Dat Affiliate marketing vele malen laagdrempeliger is dan een fysieke business blijkt wel. Ook ten opzichte van een webshop is de AMR veel eenvoudiger om mee te starten. 

Toch zijn er methodes zoals de Boll Masterclass van Jia Ruan. Hiermee kun je een webshop binnen het platform van Bol.com starten. Op deze manier kan je meteen putten uit de enorme bezoekersstroom die Bol.com ontvangt. Op deze manier kun je dus vrij snel omzet draaien. 

Hier lees je mijn Bol Masterclass Review.

Wat is de AMR precies?

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videotraining waarmee je leert om geld te verdienen op het internet.

Affiliate Marketing is dus het promoten van producten van anderen, hieronder nog even kort de voordelen op een rij.

De voordelen van Affiliate marketing:

 • Je hoeft GEEN eigen product te hebben
 • Je kunt meteen starten
 • Je hoeft NIET ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel (Als je meer gaat verdienen is dit natuurlijk wel handig, maar het is in het begin niet nodig.)
 • Geen enkele administratieve rompslomp
 • Als je hier serieus mee aan de slag gaat kun je binnenkort je baas ontslaan;-)
 • Je websites werken voor jou, 24uur per dag, 7 dagen in de week. Je verdient dus altijd geld, ook als je met andere dingen bezig bent.
 • Houdt je van reizen? Dat komt goed uit! Met Affiliate marketing kun je zelfs geld verdienen op reis omdat je overal ter wereld kunt werken (mits er een internetverbinding is)

Jacko verdient inmiddels al meer dan €7500 per maand dankzij dit mooie verdienmodel.

Waarom zou je aan de slag moeten gaan met deze training?

Voordat ik aan mijn review begin en mijn ervaringen met je deel wil ik eerst nog even vertellen wat de beweegreden van Jacko was om deze cursus te maken.

Jacko studeerde als begin twintiger in Utrecht, hij volgde daar de opleiding journalistiek, in de avonduren was het tijd om wat geld bij te verdienen.

De meeste van zijn klasgenoten zochten baantjes bij de lokale supermarkt of deden magazijnwerk. Jacko daarentegen was gefascineerd door het internet.

Hij zag kansen in het verdienen van geld via het internet. Het geld verdienen via het internet ging niet meteen van het leien dakje.

Het duurde maar liefst drie maand voordat Jacko zijn eerste euro had verdiend, hij was op zichzelf aangewezen en moest alles helemaal zelf uitzoeken.

Nu jaren later verdiend hij op zijn zachtst gezegd een riant salaris dankzij het internet. Om andere mensen te helpen en ze niet de fouten te laten maken die hij ook had gemaakt besloot hij een cursus te maken.

Tijdens deze cursus kijk je mee over Jacko’s schouder hoe hij een geld genererende website opzet en welke stappen hij hiervoor precies neemt, je krijgt echt een kijkje in de keuken en meer dan deze informatie ben je niet nodig!

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie:

 • Jacko Meijaard is eerlijk en betrouwbaar, ondersteunt je waar nodig en is altijd bereikbaar voor hulp (Dit zie je bijna nergens!)
 • Het is een complete blauwdruk van hoe Jacko het doet, en hij verdient hier minimaal €7500 per maand mee!
 • Je hoeft voor deze cursus niet technisch te zijn of ervaring te hebben met het internet of laptops
 • Je krijgt toegang tot een forum waar heel veel gelijkgestemden actief zijn, hier kun je zoveel extra informatie uithalen, maar ook inspiratie van mensen die net als jou zijn begonnen en nu hun baan hebben opgezegd.
 • De cursus word telkens bijgewerkt volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Affiliate marketing.
 • 30 dagen geld terug garantie

Check deze video waarin Jacko je uitlegt waarom geld verdienen op het internet geen sprookje is >>>

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is voor iedereen die geld wil verdienen via het internet, voor iedereen die het zat is om zijn leven te slijten al werkende voor een baas.

Voor iedereen die meer vrijheid wil om te doen en laten wat hij of zij wil. Voor iedereen die meer tijd wil doorbrengen met familie en dierbaren, voor iedereen die wil werken waar en wanneer hij wil.

Want ja, met deze vorm van geld verdienen kun jij werken waar en wanneer jij wil, het internet is altijd ‘open’ en we kunnen ons zo’n beetje overal op de wereld verbinden met het internet.

werken vanuit huis

Maar… ik wil ook eerlijk tegen je zijn.. Denk niet dat je binnen een mum van tijd met een cocktail op een wit strand zit..

Je krijgt letterlijk alles informatie die nodig is om geld te verdienen op het internet, zoals Jacko zelf zegt “Meer dan dit heb je niet nodig, ik doe het al jaren”

Maar je zult wel door moeten zetten, want je zult ongetwijfeld tegenslagen gaan kennen, momenten dat het anders loopt dan je had gehoopt.. Maar is dit erg?

Nee absoluut niet, er is niets op deze planeet gecreëerd zonder tegenslagen, er is geen persoon succesvol geworden zonder tegenslagen, het hoort er nu eenmaal bij.

Maar als jij doorgaat en niet opgeeft zal succes komen!

Winners are not the people who never fail, winners are the people that never quit!

Bovenstaande quote slaat de spijker precies op zijn kop. Geef nooit maar dan ook nooit op!

Wat houdt deze training exact in?

Zoals gezegd is de Affiliate Marketing Revolutie een videotraining. Deze videotraining is opgedeeld uit maar liefst 8 modules.

Elke module heeft ongeveer 6 uitgebreide video’s en elk aspect van Affiliate Marketing komt aan bod.

Toen ik de cursus aanschafte kwam ik in het ledengedeelte terecht, hieronder heb ik een video gemaakt waar ik door het ledengedeelte van de cursus ga.

Vanwege rechten kan ik niet teveel laten zien maar wat je hier ziet is dat het dus echt om een waardevolle cursus gaat.

Bekijk hier de binnenkant van de Affiliate Marketing Revolutie >>>

(Edit: Tijdens deze video kwam er een verkoop binnen met een commissie waarde van €20, leuk om even te delen;-) hieronder de foto uit mijn mailbox..)

mail van paypro

En de foto uit mijn PayPro account:

paypro account

Zoals je hierboven in de video kunt zien word je alles stap voor stap uitgelegd en kijk je mee via het beeldscherm van Jacko hoe hij zijn websites opzet.

Alle video’s zijn van goede kwaliteit (Full HD) en makkelijk te volgen, Jacko legt alles op een eenvoudige begrijpbare manier uit.

Deze training bied waarde voor zowel beginners als gevorderden. Ook update Jacko zijn cursus telkens volgens de laatste trends in Affiliate Marketing land.

De verschillende modules

Hieronder laat ik je beknopt zien wat de verschillende module’s inhouden:

 • Dit moet je eerst zien

  Tijdens de eerste module van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je algemene informatie over Affiliate Marketing, Stelt Jacko zich voor, geeft hij een rondleiding door het dashboard en vertelt hij je waar je, je allemaal moet aanmelden om alle tools te gebruiken.

 • Introductie

  De 2e module is meteen al een stuk uitgebreider, deze module bevat maar liefst 8 video’s, de video’s bestaan uit onderwerpen als:

 • Welk product ga je promoten en hoe kies je die?
 • Hoe registreer je een domeinnaam?
 • Wat doe je nadat je domeinnaam is geregistreerd?
 • Hoe zet je, je website online?
 • En nog veel meer..
 • Je website inrichten

  Tijdens de 3e module ga je, je website helemaal inrichten op de manier zoals Jacko dat ook doet, deze module is erg belangrijk, je ontdekt het volgende:

 • Aanmaken van pagina’s en menu’s
 • Aanpassen van het logo
 • Homepage titel en subtitel
 • Tekst homepage
 • Intro tekst homepage
 • Oude berichten verwijderen
 • Etc.
 • Hoog scoren in Google

  Tijdens de 4e module van de Affiliate Marketing Revolutie word er tot in detail ingegaan op het volgende:

 • Hoe werkt SEO (Search Engine Optimalisatie)
 • Hoe doe je zoekwoorden onderzoek?
 • Aanpassen van Permalinks
 • Yoast SEO activeren
 • Teksten optimaliseren
 • Afbeeldingen optimaliseren
 • Puntjes op de i

  De 5e module gaat Jacko je uitleggen hoe je:

 • Call to action buttons maakt
 • De footer instelt
 • Auteursinformatie op de homepage aanpast
 • Berichten op de homepage plaatst
 • Geld verdienen met emails

  Tijdens module 6 word er ingegaan op emailmarketing, zo leer je onder andere:

 • Waarom emailmarketing zo belangrijk is
 • Hoe emailmarketing werkt
 • Welke software je het beste kunt gebruiken
 • Hoe je alles koppelt
 • En nog veel meer..
 • Alles komt samen

  In module 7 word emailmarketing nog verder uitgediept, zo word je helemaal op de hoogte gebrachte van de volgende zaken:

 • Hoe zorg je ervoor dat mensen zich inschrijven op jouw mailinglijst?
 • Hoe werkt een autoresponder en waarom is dit zo krachtig?
 • Hoe maak je pop-ups?
 • Hoe maak je landingspagina’s?
 • Meten is weten

  In module 8 ga je jouw website koppelen met verschillende statistieken programma’s van Google, hierdoor kun je precies zien wie er op jouw website is geweest en welke pagina ze hebben bezocht.

  infographic affiliate marketing revolutie

 • Je gaat Google Analytics instellen
 • Je gaat Google Webmaster Tools instellen
 • Meten is weten

Deze modules zijn zeer uitgebreid, zoals gezegd bevat elke module een stuk of 6 video’s van ongeveer een kwartier tot een half uur aan waardevolle informatie.

Ook vind je in het ledengedeelte naast deze gebruikelijke modules ook nog bonus video’s met informatie over bijvoorbeeld het inhuren van een tekstschrijver of het inzetten van Facebook advertenties.

Naast de Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko ook nog een Internet Masterclass, hier krijg je persoonlijke begeleiding en leer je om je eigen digitale producten te maken.

Gratis bonussen

De Affiliate Marketing Revolutie is een complete videotraining, een routekaart naar een succesvolle Affiliate.

Als waardevolle aanvulling op de Affiliate Marketing Revolutie krijg je er de volgende bonussen gratis bij!

#1: Facebook Affiliate-methode 

Hoe kun je Facebook inzetten om geld te verdienen als affiliate? Wat werkt super goed en wat moet je juist niet doen?

Wees anders dan je vrienden en familie die hun tijd verspillen aan het spelen van spelletjes op Facebook. Gebruik Facebook op een slimme manier en verdien er geld mee.

Ook deze bonus is een compleet stappenplan.

#2: Geld verdienen met het slim inzetten van emails

Mailinglijsten zijn een krachtig verdienmodel waar je veel geld mee kunt verdienen als je het op de juiste manier inzet.

Hoe je mailinglijsten opbouwd en hoe je er geld mee verdient? Je leert het stap voor stap tijdens deze tweede bonus.

#3: Meer verdienen door minder te doen

Beetje onwerkelijke titel als je het zo leest, toch is er geen woord aan gelogen. Tijdens deze derde gratis bonus laat Jacko je exact zien hoe je meer verdient door minder te doen.

Deze bonus leert je namelijk alles over het uitbesteden van werk om een business op te zetten die bijna op de automatische piloot draait.

meer cash minder doen

Wat ga je allemaal leren tijdens de AMR?

Maar wat leer je dan precies tijdens de Affiliate Marketing Revolutie? Je leert:

 • Alles over Affiliate Marketing
 • Waarom het echt een super manier is van geld verdienen
 • Hoe je een website opzet die geld voor jou verdient
 • Hoe je geld kunt verdienen via social media zoals Facebook
 • Hoe je binnen afzienbare tijd meer kunt verdienen dan je nu doet
 • Hoe je laptop een pin apparaat word

Zoals Jacko zegt, “Als ik het kan, kun jij het ook! Ik ben ook maar een nuchtere Zeeuw” Deze uitspraak is echt waar, ik heb het zelf namelijk ondervonden!

Wat kun je bereiken met de Affiliate Marketing Revolutie?

Als jij helemaal klaar bent met je huidige omstandigheden en je leven een positieve wending wil geven ben je door het lezen van dit artikel al een eind op de goede weg!

Maar wat kun je eigenlijk bereiken als je de informatie uit de cursus op de juiste wijze toepast?

dit ga je ontdekken

wat kun je bereiken?

ga ervoor

Het Internet Succes Gids Forum

Sinds een jaar heeft Jacko ook een super handig Affiliate Marketing Revolutie forum opgezet. Op dit forum vind je allemaal gelijkgestemden die bezig zijn om geld te verdienen volgens de manier van Jacko.

Ook Jacko zelf is erg actief op dit forum en helpt je bij allerlei vragen. Naast Jacko zijn er meerdere Affiliate marketeers actief die hun sporen al lang en breed verdiend hebben, ook zij helpen je bij al je vragen.

Wat ook erg motiverend aan het forum is, is dat er resultaten gedeeld worden, er komen verhalen van mensen voorbij die inmiddels hun vaste baan hebben opgezegd met dank aan de training van Jacko.

 • Community met gelijkgestemden geeft ZOVEEL motivatie en inspiratie
 • Mensen delen hun succesvolle Affiliate websites
 • Jacko is elke dag aanwezig voor al je vragen
 • Je kunt leren van de fouten van anderen
 • Je kunt leren van de successen van anderen

Het forum is inmiddels uitgegroeid tot een hechte community, met meer dan 3500 leden en meer dan 25.000 berichten is het InternetSuccesGids Forum uitgegroeid tot het grootste online geld verdienen forum van de Benelux!

Hieronder een foto van het forum:

affiliate marketing revolutie forum

Affiliate Marketing Revolutie VIP member

Naast de Affiliate Marketing Revolutie heeft Jacko nog meer producten ontwikkeld, Het Affiliate Marketing Revolutie VIP member pakket is daar één van.

Dit pakket staat volledig los van de Affiliate Marketing Revolutie en is een soort upgrade pakket. Als je besluit het VIP member pakket aan te schaffen krijg je onder andere:

 • Live case studies. Tijdens deze live case studies laat Jacko je alles zien over zijn eigen projecten en kijk je samen met hem naar zijn statistieken en geeft hij waardevolle tips over het verbeteren van affiliate sites.
 • Top priority support. Als je als VIP member vragen hebt worden deze meteen beantwoord door Jacko, zo hoef je niet lang te wachten en kun je meteen weer verder.
 • Elke maand een exclusief webinar waar Jacko je nieuwe dingen laat zien op het gebied van Affiliate Marketing.
 • Kijk alle VIP webinars terug wanneer het jou uitkomt. Speciaal voor VIP leden neemt Jacko zijn webinars op, deze zijn alleen toegankelijk voor VIP members.
 • Opzeggen wanneer je wilt. Het VIP membership kost €42 p/mnd, mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn? Het membership is direct opzegbaar.

Zelf heb ik het VIP member pakket ook aangeschaft (zie foto)

vip member

Dit zijn mijn bevindingen met het VIP member pakket:

Het VIP member pakket is een waardevol pakket met veel goede informatie, de case studies en webinars laten duidelijk zien dat er heel veel mogelijk is met Affiliate Marketing.

Vaak geven mensen hun eigen resultaten niet prijs, tijdens de webinars en case studies doet Jacko dit wel. Dit zorgt voor heel veel extra motivatie.

Ook de support is erg goed, zelf kreeg ik meestal binnen een uur een mail terug als ik een vraag had gesteld.

Waar ik de Affiliate Marketing Revolutie erg goedkoop vind (eenmalige aanschafprijs van €47,-) vind ik het VIP pakket iets aan de dure kant.

Toch ben ik wel van mening dat de extra informatie die Jacko deelt voor veel meer verdiensten kan zorgen.

Even voor de duidelijkheid, dit pakket staat dus los van de Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie Masterclass

Naast het VIP pakket heeft Jacko nog een extra pakket ontwikkelt, dit pakket is voor de mensen die persoonlijke aandacht willen bij het opbouwen van hun Affiliate business.

Daarnaast krijg je toegang tot een extra ledengedeelte waar je in tal van video’s leert hoe je, je eigen producten ontwikkelt en deze op een succesvolle wijze kunt verkopen.

Tijdens deze training zie je precies hoe Jacko zijn Affiliate Marketing Revolutie zo succesvol wist te maken en hoe jij dat ook kunt doen.

Als je besluit de Internet Masterclass aan te schaffen kun je onder andere dit verwachten:

 • Stap voor stap videotraining over het ontwikkelen en vermarkten van je eigen digitale producten.
 • Top priority support.
 • Live case studies.
 • Toegang tot VIP member webinars en Masterclass webinars.
 • Toegang tot alle webinars die Jacko ooit gegeven heeft (zowel VIP webinars als Masterclass webinars)

Ook de Internet Masterclass heb ik aangeschaft (zie de foto onder deze alinea). Ik moet zeggen dat je een ‘bak’ aan informatie krijgt, Jacko’s totale levenswerk word blootgelegd kun je wel zeggen.

internet masterclass

Als je de informatie uit deze video’s op de juiste wijze toepast ben je in staat om je eigen producten te creëren en je eigen merk op te bouwen.

Daarmee word nogmaals duidelijk hoe transparant Jacko is. Het is echt één van de weinigen op het gebied van online geld verdienen die zo betrouwbaar over komt.

Voor beginners kan deze Internet Masterclass nogal wat overweldigend overkomen, ik raad je daarom ook aan om eerst de Affiliate Marketing Revolutie te doorlopen voordat je een besluit neemt over de Internet Masterclass.

Workshops

Dat Jacko zijn deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie enorm veel waarde levert blijkt wel uit het feit dat hij iets nieuws heeft gelanceerd.

Jacko heeft namelijk zijn eerste offline workshop gegeven. Zijn workshop vond plaats in Utrecht waar hij met een select groepje van 15 deelnemers aan de slag ging met een aantal onderwerpen binnen online marketing.

Daarnaast zijn de verschillende websites van de deelnemers allemaal tegen de lamp gehouden om er nog meer uit te kunnen halen dan ze nu doen.

De workshop heeft de hele dag geduurd en uiteraard was een luxe lunchbuffet inbegrepen. Iedereen binnen de Internet Succes Gids community kon zich opgeven en de bijdrage bedroeg slechts €45,-

Dit is echt weer zo’n stukje toegevoegde waarde waaruit blijkt dat Jacko er alles aan doet om als een betrouwbare leermeester over te komen.

Hieronder zie je een foto die gemaakt is tijdens de workshop:

isg workshop

Reviews en ervaringen

Jacko geeft aan dat je voor deze manier van geld verdienen geen technische kennis of vooropleiding nodig bent, ook al ben je een leek achter een computer, zelfs dan is het mogelijk om geld te verdienen met behulp van deze training.

Dit is absoluut geen loze belofte, als ik kijk naar de video’s in de training valt me inderdaad op dat ook zonder technische kennis of marketing kennis het vrij eenvoudig is om dit op te zetten.

Jacko legt je alles tijdens de video’s uit en onder de video’s vind je een uitgebreid stappenplan van de te nemen stappen.

Natuurlijk kunnen er soms momenten zijn dat je er even niet uitkomt maar als je een beetje op onderzoek uitgaat komt het helemaal goed, bij mij tenminste wel.

En kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je, je vraag meteen stellen via het Internet Succes Gids forum.

 • De training is laagdrempelig opgezet
 • Je hebt geen technische kennis nodig
 • Jacko is makkelijk te bereiken
 • Het forum beantwoord al je vragen
 • Er komen soms momenten dat het tegen gaat zitten, dat is heel normaal. De grote vraag is dan; ‘Hoe graag wil je het?’ Er is namelijk altijd een weg voor degene die echt willen.

Dat deze training betrouwbaar is was al wel bekend, maar dat ik zo snel resultaten zou boeken had ik niet verwacht.

Ik bouwde namelijk aan de hand van de Affiliate Marketing Revolutie een website en na ongeveer 2 maandjes buffelen kwamen de resultaten.

Terwijl ik zelf een weekendje weg was en me niet bezig hield met Affiliate Marketing begon mijn telefoon te trillen..

Mijn eerste resultaten:-)

Ik begon mailtjes te krijgen van PayPro. (Ter herinnering: PayPro is de betaaldienst waar je de verdiende commissie van ontvangt.)

Hieronder een screenshot van deze prachtige mailtjes:-)

geld verdienen met de affiliate marketing revolutie

Afhankelijk van welk product je promoot ontvang je commissie, in bovenstaand geval krijg ik maar liefst de helft van de aankoopprijs als commissie, €25 per verkocht product.

Er zijn zelfs producten waarbij je meer dan 50% van de verkoopprijs als commissie krijgt.

Het mooie van het promoten van online producten is deze marge, je hoeft helemaal niet super veel te verkopen om er een mooi salaris aan over te houden!

Easy money..?

Maar ging het bij mij allemaal vlekkeloos? Nee dat zeker niet, ik wil 100% eerlijk tegen je zijn..

Ik ben dus ongeveer 2 maand bezig geweest om mijn eerste commissie te verdienen, dat klinkt als een lange tijd en dat is het misschien ook.

En ik moet ook eerlijk toegeven dat de meeste mensen stoppen na ongeveer 2 maand, ze zien te weinig vooruitgang, gaan twijfelen en uiteindelijk stoppen ze.

Ik vind dat echt zonde! Dan denk ik bij mezelf ‘Je wilde toch verandering in je leven? Je bent niet voor niets begonnen aan deze training’

Wat dachten deze mensen dan? Dat ze binnen zouden lopen zonder er echt voor te moeten werken?

Zo werkt dat niet..

Maar.. als je doorzet word het alleen maar beter, ik besteed nog hooguit 3 uurtjes per week aan een website terwijl deze inmiddels richting de €500 a €600 per maand netto winst gaat.

En dat word alleen maar meer want de site word groter en groter..

En dan denk je misschien 5 a 600 euro is niet heel veel.. Maar ik heb ook niet één site, ik heb er meerdere, op deze manier loopt mijn inkomen elke maand verder op.

Check deze foto maar uit het forum, €1000+ per maand..

1000 euro per maand

(Ik heb de naam even zwart gemaakt vanwege privacy)

Omdat ik 100% eerlijk tegen je wil zijn durf ik ook gewoon te zeggen dat ik geld verdien als jij via de onderstaande button de Affiliate Marketing Revolutie koopt.

Maar wat maakt het uit? Ik weet dat deze training WERKT! dus ik durf dat rustig te zeggen..

geld verdienen op internet

Persoonlijke groei

Zoals je misschien al wel begrijpt heb ik een enorme groei doorgemaakt, zowel op het gebied van Affiliate Marketing en geld verdienen op het internet maar ook ben ik persoonlijk enorm gegroeid.

Vroeger kon ik maar moeilijk met tegenslagen omgaan en was is vaag negatief en neerslachtig, ik wist dat ik dit moest veranderen om echt succesvol te worden.

Daarom ben ik naast deze training en het ontwikkelen van affiliate websites ook begonnen met het lezen van boeken van inspirerende mensen.

Vroeger las ik eigenlijk nooit, ik vond het maar niks. Nu lees ik zo’n beetje elke dag voordat ik ga slapen, onbewust leer je daar super veel van.

Inspirerende boeken zorgen voor:

 • Nieuwe inzichten
 • Persoonlijke groei
 • Nieuwe ideeën

Tegenslagen zijn leuk

Huh, dat klinkt best raar toch!? Dat is inderdaad wat ik jaren geleden ook gedacht zou hebben. Tegenslagen vond ik maar niks en ik kreeg er altijd een vervelend gevoel van.

Nu kijk ik daar veel anders tegenaan, tegenslagen zijn namelijk nodig om te groeien, het maakt je sterker en het zorgt ervoor dat de kans van slagen veel groter word, ook al voelt dat niet zo als je een tegenslag krijgt.

Als ik nu een tegenslag krijg dan motiveert mij dat alleen maar, ik weet dan in ieder geval hoe iets niet moet.

10k p/m mindset audiotraining

Omdat mindset nog wel een dingetje is voor sommige mensen heeft Jacko ook op dit vlak een training ontwikkelt. De 10k p/m mindset audiotraining. 

Onlangs schreef ik een uitgebreid review over deze 10k p/m mindset audiotraining om je te laten zien wat deze training inhoudt en of het iets voor jou kan betekenen.

Eén ding is in ieder geval zeker, als je op het gebied van business wil groeien zul je persoonlijk ook moeten groeien. Waarom denk je anders dat er zoveel sterren het verkeerde pad op gaan? Juist ja, ze zijn zakelijk gegroeid maar persoonlijk stil blijven staan.

Ervaringen en reviews van andere deelnemers

Zelf weet ik natuurlijk vanuit het forum dat er tal van mensen zijn die hier succes mee boeken, in het forum vind je er zelfs een speciaal ‘board’ voor.

Ook op het internet vind ik positieve reacties op deze cursus. Wat wel in de vele reacties naar voren komt is dat je niet meteen resultaat moet verwachten.

Zelf vind ik dat maar goed ook, als je binnen een week resultaten zou halen zou iedereen dit wel doen, en als iedereen dit zou doen zou er geen geld meer in te verdienen zijn;-)

De mensen die doorzetten zijn degenen die uiteindelijk hun dromen zien uitkomen, maar zeg nou zelf, waarom zou je niet een half jaar willen buffelen om de rest van je leven websites te hebben die 24/7 geld voor je verdienen?

Hieronder zie je een schermafbeelding van een reactie van iemand op het forum, zoals je ziet verkoopt hij op het moment maar liefst 14 tot 20 producten in de week!

Per product verdien je ongeveer een commissie van €25, als je dit keer 20 doet zit je aan €2000 in de maand, met één website!

Hieronder zie je enkele screenshots van mensen die pas begonnen zijn met de Affiliate Marketing Revolutie en zoals je ziet, alles is mogelijk met de juiste instelling!

ervaringen affiliate marketing revolutie

paypro mail

succes

paypro mail 2

paypro mail 3

paypro mail 5

Deze schermafbeeldingen zijn van cursisten van de Affiliate Marketing Revolutie, al deze cursisten wisten het voor elkaar te krijgen om geld te verdienen met dank aan de Affiliate Marketing Revolutie.

Deze mensen zijn niet speciaal en zijn als absolute beginners begonnen..

Als hun het kunnen dan kun jij het ook, als ik kijk naar mijzelf, ik heb slechts een MBO opleiding, en het lukt mij ook om geld te verdienen dankzij Affiliate Marketing!

Daarnaast geeft Jacko regelmatig webinars waarin hij websites van deelnemers bespreekt, tijdens deze webinars kun je tips krijgen over het verbeteren van je website. 

Hier vind je een opname van zo’n webinar >>>

Klantsucces interviews

Omdat er steeds meer mensen succes boeken dankzij de Affiliate Marketing Revolutie is Jacko een nieuw initiatief gestart; De Klant Succes Interviews.

Tijdens deze klantsucces interviews interviewt hij deelnemers van zijn training die noemenswaardige successen hebben behaald, tijdens deze interviews ontdek je precies hoe het de deelnemers is vergaan en hoeveel geld ze nu verdienen dankzij Affiliate marketing.

Wat ik persoonlijk zo mooi vind aan deze klantsucces interviews is dat ze:

 • Veel transparantie geven
 • Je niet alleen een geschreven review ziet van een deelnemer maar een compleet plaatje aan de hand van de vele vragen die hem of haar worden gesteld
 • Laten zien dat het dus echt mogelijk is voor iemand met doorzettingsvermogen en een droom
 • Laten zien dat niemand uit deze succesverhalen speciaal of bijzonder is

De successen worden dus echt tastbaar gemaakt, iets wat andere training nog wel eens nalaten. Wat ook mooi is om te zien is dat er steeds meer mensen successen behalen met dank aan de Affiliate Marketing Revolutie, er komen dus steeds meer interviews bij.

Benieuwd naar de Klant Succes Interviews? Hier vind je ze>>

Wat zeggen andere websites over deze training?

Natuurlijk zijn er ook andere websites die het nodig over deze training schrijven, soms mag er getwijfeld worden aan de bron van deze ervaringen.

Toch heb ik er enkele weten te ontdekken waarvan de reviews naar waarheid zijn geschreven, hieronder een kort overzicht.

PPreviews.nl schrijft het volgende:

De verkoopvideo en de verkooppagina zijn erg goed, er zijn geen slechte ervaringen te vinden over de Affiliate Marketing Revolutie, enkel wat reacties van mensen die nog niet bereikt hebben wat ze wilden bereiken.

Als ervaren marketeer heeft deze cursus niet heel veel extra’s te bieden maar voor de beginnende Affiliate Marketeer is dit een topcursus!

Geldgorilla.nl schrijft:

Vanwege het feit dat Jacko heel open en betrouwbaar overkomt, zijn methode goed is opgebouwd en er voornamelijk positieve reacties te vinden zijn kan ik niet anders concluderen dat de Affiliate Marketing Revolutie werkt.

Leesjesuccesvol.nl schrijft:

De Affiliate Marketing Revolutie is een uitstekende cursus voor iedereen die wil leren geld verdienen dankzij Affiliate Marketing, let wel op, het is geen get-quick-rich-guide.

Affiliatemarketinguniversiteit.nl schrijft:

Toen ik voor het eerst de video’s bekeek was het mij meteen duidelijk, dit product is, vooral voor beginners, erg waardevol.

Als ik kijk naar de prijs kan ik niet anders dan erg tevreden zijn over dit soort online producten, anderen hadden hier makkelijk meer voor gevraagd.

Is Jacko hier zelf nog wel mee actief?

(Update: 17 augustus 2017)

Ik hoor heel vaak mensen zeggen “Ja hij verdient gewoon geld aan die cursus, dat is zijn inkomstenbron, maar zelf doet hij geen Affiliate Marketing meer..”

In dit geval is dat absoluut NIET waar..

Jacko is tot op de dag van vandaag nog volop bezig met Affiliate Marketing, hij heeft meerder websites die hij regelmatig deelt.

Dit om te laten zien dat hij behoorlijk transparant is en dat je door middel van het volgen van zijn instructies een winstgevende websites kunt bouwen.

Hieronder een video van een webinar die hij recent heeft opgenomen, tijdens deze webinar neemt hij je mee door zijn website Fitplek.nl.

Deze website is hij 5 maanden geleden gestart en nu verdiend hij er tussen de €500-€750 netto per maand mee >>>

Het Marketheme

Naast dat de Affiliate Marketing Revolutie je alles leert op het gebied van online geld verdienen door middel van Affiliate Marketing heeft Jacko enige tijd geleden iets nieuws gelanceerd.

Jacko kwam er namelijk achter dat heel veel mensen een soort ‘kermisattracties’ van hun websites maakten, iets wat enorm zonde is en ervoor zorgt dat bezoekers snel weer van je site verdwenen zijn.

Daarom ontwikkelde hij samen met Leon Gotje een ultiem Affiliate thema wat gericht is op het maken van sales. Geen overbodige zaken en eenvoudig in gebruik.

Hier in deze video zie je precies hoe het Marketheme eruit ziet! en hieronder krijg je een rondleiding door het Marketheme

Het thema kenmerkt zich door:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Professionele uitstraling
 • Super snel
 • Enorm Google vriendelijk (hierdoor hoger in de zoekmachines)
 • Altijd up-to-date
 • Mooie en waardevolle features

Jacko maakt zelf ook gebruik van dit thema en met de website Fitplek.nl wist hij het binnen korte tijd ver te schoppen. Deze website leverde hem binnen 5 maanden, passief, €500-€750 per maand op.

Inmiddels is dit bedrag een stuk hoger geworden omdat we alweer enige tijd verder zijn.

Maar wat zijn eigenlijk de grote voordelen van het Marketheme ten opzichte van een normaal thema?

 • Je weet zeker dat je een snel thema hebt, hier houdt Google enorm van!
 • De beveiliging van je website is optimaal geregeld, je hoeft niet bang te zijn voor hackers.
 • De plugins die je voor Marketheme kunt gebruiken zijn allemaal veilig en super waardevol.
 • Ondersteuning van Leon als je er even niet uitkomt.

marketheme

Ik geloof dit NIET!

Ik zat in eerste instantie te twijfelen of ik het hier over wilde hebben maar ik doe het toch..

Veel mensen, waaronder ikzelf in het begin, zijn sceptisch en geloven niet dat dit mogelijk is.

Ze denken dat het een soort van oplichting is waarbij alleen de producteigenaren geld verdienen en de mensen die de producten promoten niet.

Ze denken dat dit een soort pyramidespel is..

Dat is dit ABSOLUUT niet! Wist je trouwens dat bedrijven zoals:

 • Bol.com
 • Coolbleu
 • Ohra
 • KPN
 • Monuta
 • De Hypotheker
 • En nog veel meer..

Allemaal aan Affiliate Marketing doen? Affiliate Marketing is een veel gebruikt verdienmodel op het internet, je merkt er alleen niet zo veel van..

Mensen uit mijn omgeving waren in eerste instantie ook sceptisch, nou ja, sceptisch.. Ze luisterden gewoon bijna niet.

Ze kenden het niet en daarom dachten ze dat het niets zou zijn, maar hoeveel anders werd dat toen ik er geld mee begon te verdienen?

Veel mensen draaiden om als bladeren aan een boom..

Ben jij ook nog wat sceptisch? Luister dan zeker even deze podcast van Jacko >>

Wat is de prijs van de Affiliate Marketing Revolutie?

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is absoluut niet wat je had verwacht. Je zou denken dat zo’n uitgebreide cursus vele honderden euro’s zou kosten.

Niets is minder waar.. Deze cursus kost slechts  €47,-

Voor €47,- is het mogelijk om jou dromen na te jagen, minder werken, meer vrijheid en vooral werken waar en wanneer je maar wilt!

7 dagen voor maar €1

Ja, je leest het goed, omdat Jacko zo overtuigd is van de kwaliteit van zijn product en mensen wat voorzichtiger zijn als het gaat om geld verdienen online bied hij je de mogelijkheid om de Affiliate Marketing Revolutie te proberen voor maar €1

Gedurende 7 dagen kun jij gaan ondervinden of dit product iets voor jou is. Ben je niet tevreden of had je er iets anders van verwacht? Dan kost het je slecht een euro.

30 dagen geld terug garantie

Maar dat is nog niet alles, ook als je het product voor €47 hebt aangeschaft en je bent toch niet tevreden heb je nog steeds 30 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te vragen.

Ik kan dus stellen dat dit product geheel risicoloos is.

Het is eigenlijk te gek voor woorden, je kunt risicoloos starten om jou mooiste leven te gaan leiden. Ik wil je echt aanbevelen, overweeg je om dit product aan te schaffen? Do it!

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Waar moet je rekening mee houden?

Als je besluit de Affiliate Marketing Revolutie besluit aan te schaffen kan ik je vertellen dat je een goede keuze maakt, geld verdienen op deze manier geeft echt een gevoel van vrijheid.

Wel zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

 • De training duurt vrij lang, logisch want het opzetten van een goede website die jou een constante stroom van inkomsten op gaat leveren is natuurlijk niet in één dag gebouwd.
 • Neem niet alles klakkeloos over, de beste resultaten boek je als je er een eigen twist aan geeft.
 • Ga zelf ook op onderzoek uit. Het internet gaat razendsnel, zo ook de ontwikkeling van bepaalde internet marketing tools. Is er iets veranderd aan de lay out of de instelling van bepaalde tools? Ga dan eerst zelf op onderzoek uit op zoek naar een oplossing. Kom je er helemaal niet uit? Dan heb je altijd het forum of Jacko nog!
 • Een goede tip is om je ook persoonlijk te gaan ontwikkelen, zorg dat je om leert gaan met tegenslagen en werk aan je discipline en doorzettingsvermogen, dat komt altijd goed van pas.
 • Kijk niet alle video’s in één dag (zou je ook niet lukken maar je snapt het) zo krijg je namelijk teveel informatie in één keer.
 • Blijf wel zoveel mogelijk bezig met de Affiliate Marketing Revolutie, verslap het niet. Wel is het goed om zo nu en dan je hoofd leeg te maken, dat brengt je vaak ook weer op goede ideeën.

Veelgestelde vragen

Afgelopen tijd merkte ik dat er nog steeds enkele vragen komen over de Affiliate Marketing Revolutie en haar auteur Jacko Meijaard.

Daarom heb ik de veelgestelde vragen inclusief de antwoorden hier op een rijtje gezet.

 • Is Jacko Meijaard betrouwbaar of is Jacko Meijaard een oplichter?

Dit lijkt misschien naar aanleiding van dit review een open deur maar toch wil ik het nog een keer benoemen, Jacko Meijaard is absoluut GEEN oplichter en 100% betrouwbaar.

Sterker nog, op 24 November geeft Jacko een exclusieve workshop, deze workshop vind plaats in Utrecht en is toegankelijk voor deelnemers van de Affiliate Marketing Revolutie.

Hier kun je Jacko dus in levende lijve ontmoeten!

Tijdens deze workshop is er plaats voor maximaal 15 man, op deze manier kan iedereen genoeg aandacht krijgen en het maximale uit de dag halen.

De kans is zeer groot dat er nog veel meer wokshops komen zodat iedereen de mogelijkheid heeft om hieraan deel te nemen.

 • Is de Affiliate Marketing Revolutie echt voor iedereen toegankelijk?

Deze vraag krijg ik super vaak. Veel mensen denken dat de Affiliate Marketing Revolutie niets voor hun is omdat ze bijvoorbeeld:

 • Nog nooit een website hebben gebouwd.
 • Niet erg goed overweg kunnen met computers.
 • Denken dat ze te oud of te jong zijn.
 • Denken dat ze een groot startkapitaal nodig zijn.

Echt geloof me, je hoeft geen enkele technische kennis te hebben om met de Affiliate Marketing Revolutie van start te gaan, alles word rustig en stap voor stap uitgelegd tijdens de video’s.

Leeftijd speelt geen enkele rol, je bent noot te oud of te jong om hiermee te beginnen. Let er wel op dat wanneer je nog geen 18 bent, je de hulp van je ouders nodig bent bij het registreren bij een Affiliate netwerk.

 • Ik zit op het moment in de WW, kan ik nu wel aan de slag met Affilate Marketing?

In de meeste gevallen is dit geen enkel probleem, wat ik je wel wil aanraden is om dit netjes te overleggen, zo voorkom je problemen achteraf.

 • Ik wil me eerst aanmelden op het forum om te kijken wat hier word besproken, kan dit?

Jazeker kan dit. Gratis aanmelden op het forum kan hier>> 

 • Kan ik met andere deelnemers in contact komen om te vragen wat hun bevindingen zijn? 

Ja dat kan. Om in gesprek te komen met andere deelnemers meld je, je aan op het forum en klik je vervolgens op de naam van één van de deelnemers, nu kom je in het profiel van deze persoon en kun je een privé chat starten.

Ook kun je mij al je vragen stellen onder dit artikel, ik reageer zo snel mogelijk.

 • Wanneer kan ik mijn eerste commissie verwachten? 

Dat ligt geheel aan jou inzet, steek je veel tijd in het optimaliseren van je website en vind je het leuk om hier iedere dag keihard mee bezig te zijn dan mag je eerder resultaten verwachten dan wanneer je bijvoorbeeld 2x per week een uurtje bezig bent.

Zelf had ik mijn eerste commissie na ongeveer 2 maand, dit was een commissie van €25,- Toen ik eenmaal doorhad hoe de ‘truc’ werkte boekte ik veel sneller resultaat, met mijn tweede site had ik mijn eerste commissie na slechts 2 weken!

Als ik kijk naar de ervaringen van de andere deelnemers en naar mijn eigen ervaringen kan ik concluderen dat de eerste sale het moeilijkst te maken is, daarna gaat het sneller.

 • Als het toch niet is wat ik ervan verwachte, kan ik dan echt mijn geld terug krijgen? 

Ja dat krijg je sowieso, eerlijk is eerlijk. Is het toch niet wat je ervan verwacht had, wat ik me overigens bijna niet kan voorstellen, dan krijg je netjes je geld terug.

Conclusie

Jacko Meijaard en zijn Affiliate Marketing Revolutie zijn 100% betrouwbaar. Het heeft lang geduurd maar er is eindelijk iemand opgestaan die echt mensen wil helpen in plaats van ze geld afhandig te maken.

Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen maar betere informatie dan hier krijg je nergens. Naast de waardevolle video’s is Jacko voor vragen makkelijk bereikbaar. Via het forum en via de mail.

De cursus heeft inmiddels al veel mensen geholpen om hun dromen te verwezenlijken en geld te verdienen via het internet.

Zelf ik heb deze cursus uitvoerig voor je getest en de resultaten mogen er zijn. Ik heb een website opgezet die voor mij geld verdient. Ik besteed er nog ongeveer 2 uur per week aan en de verkopen worden steeds meer en meer..

Dus:

 • Ben je er KLAAR mee om voor een baas te werken? Of wil jij een EXTRA inkomen genereren?
 • Wil jij werken waar en wanneer je wilt?
 • Wil je meer tijd met vrienden en familie doorbrengen?
 • Op vakantie gaan wanneer het JOUW uitkomt?
 • Meer geld overhouden om leuke dingen te doen?
 • Ben jij klaar voor de Internet Lifestyle?
 • Dan rest mij nog maar één ding: ONDERNEEM ACTIE!

Je blijft toch niet doen wat je altijd al deed?  blijft toch niet weer stilstaan? Want zeg nou zelf, je wilt toch niet de rest van je leven van cursus naar cursus hoppen? Want dat is wat er gebeurd als je geen actie onderneemt!

p.s. Heb je nog vragen? Stel ze gerust onder dit artikel, ik reageer altijd!

p.p.s. op de volgende pagina vertelt Jacko je tot in detail hoe hij het voor elkaar wist te krijgen om een inkomen op te bouwen van €7500 netto per maand met Affiliate Marketing.

De Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen?

Wil jij de Affiliate Marketing Revolutie aanschaffen en vandaag al beginnen om jouw dromen te verwezenlijken?


Via onderstaande button kom je meteen op de overzichtspagina van het Affiliate Marketing Revolutie (Eenmalig €47,- en 30 dagen geld terug garantie)

Datum Review
Product
Affiliate Marketing Revolutie
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • Johan Dijks schreef:

  Hey Martijn,

  Bedankt voor je heldere review, ik heb besloten om de cursus aan te schaffen en heb daar nog geen moment spijt van gehad!
  Had mijn eerste verkoop binnen een maand! Zie mijn bezoekersaantallen groeien en heb er het volste vertrouwen in dat ik dit straks fulltime doe!

  Nogmaals thanks!

 • Patrick van de Laan schreef:

  Beste Martijn,

  Ik wil ook graag met de cursus beginnen, moet ik 1 website maken? Of meerdere? Hoeveel websites heb jij, voordat je goed gaat verdienen?

  Bedankt alvast, groet Patrick

  • Martijn schreef:

   Hoi Patrick,

   Wat leuk om te lezen dat je ook met de cursus wilt gaan beginnen! Ik kan je aanraden om met één website te beginnen en als je hier een redelijk stabiele bezoekersstroom op begint te krijgen verder te gaan met een volgende. Zo heb ik het zelf ook gedaan. Zelf ben ik met vier websites actief en heb daarmee een mooie inkomstenbron gegenereerd.

 • >