Affiliate Marketing Revolutie VIP member: Wat heb je er aan?

affiliate marketing revolutie vip memberAffiliate Marketing Revolutie VIP member, wat is het en wat houdt het precies in? Vanwege een vraag over deze aanvullende training van de Affiliate Marketing Revolutie heb ik besloten er een review over te schrijven.

Want dat de Affiliate Marketing Revolutie meer is dan alleen een videotraining waren we inmiddels al achtergekomen. 

Naast de Affiliate Marketing Revolutie, de videotraining dus, bestaat het Affiliate Marketing Revolutie Forum en de Internet Masterclass.

Vandaag wil ik dieper ingaan op het VIP member pakket, wat kun je verwachten, wat zijn de ervaringen en reviews van anderen, wat zijn mijn persoonlijke ervaringen en wat kost het? 

De auteur, Jacko Meijaard

Omdat ik in mijn andere reviews uitgebreid laat zien wie Jacko Meijaard is heb ik besloten om hier niet al te uitgebreid op in te gaan. 

In het kort:

Jacko Meijaard is een jongen internetondernemer uit het Zeeuwse Yerseke, hij kwam in aanraking met Affiliate Marketing tijdens zijn studie Journalistiek in Utrecht. 

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

In tegenstelling tot zijn klasgenoten, die veelal bijbaantjes zochten in de lokale supermarkt, dacht Jacko dat het anders moest kunnen. 

Gefascineerd door het internet ging hij op zoek naar mogelijkheden, na enig speurwerk werd zijn interesse gewekt door Affiliate Marketing.

Hij besloot er vol voor te gaan, ondanks tegenslagen zette Jacko door en wist een fulltime inkomen te genereren dankzij het internet. 

Jacko zette een gewaagde stap, hij besloot om te stoppen met zijn HBO studie,ging terug naar zijn geboortegrond in Yerseke en richte zijn bedrijf Meijaard Media op.

Ik wil dit anderen leren!

Jacko heeft het vak van Affiliate Marketing met vallen en opstaan geleerd, hij heeft alles zelf moeten uitzoeken en was geheel op zichzelf aangewezen. 

Omdat hij zich had ontwikkelt tot een volwaard Affiliate Marketeer en er goed geld mee verdiende besloot hij een cursus te maken. 

Zijn eerste cursus was ‘De Ultieme Vrijheid Methode’ in deze cursus liet hij mensen zien hoe hij het voor elkaar had gekregen om een fulltime inkomen te genereren dankzij het internet en hoe zij dat ook konden doen. 

Jacko’s tweede cursus, ‘De Affiliate Marketing Revolutie’ is een enorm populaire cursus, het is in mijn ogen de beste cursus over Affiliate Marketing in Nederland.

De Affiliate Marketing Revolutie is zo populair omdat dit één van de eerste cursussen over geld verdienen op het internet is waarbij mensen serieuze resultaten halen.

Omdat mensen zulke goede resultaten haalden besloot Jacko er nog een schepje bovenop te doen, hij ontwikkelde het VIP member pakket en de Internet Masterclass. 

Deze trainingen gaan nog een stap verder dan de Affiliate Marketing Revolutie, deze trainingen leren je onder andere om je eigen producten te ontwikkelen en te verkopen.

Ja ik wil hier meer over weten!

Wat houdt Affiliate Marketing Revolutie VIP Member in? 

Maar wat kun je dan verwachten van het VIP member pakket? Het klinkt in ieder geval erg chique..

Het VIP memberschap bestaat uit een select groepje mensen die in feite op de eerste rang zitten, als je VIP member bent sta je directer in contact met Jacko en krijg je een soort van persoonlijke coaching. 

Ook houdt Jacko regelmatig voor deze VIP members een besloten webinar. Je krijgt de ruimte om al je vragen te stellen en Jacko zal ze uitgebreid behandelen. 

Ook laat Jacko tijdens deze webinars zien waar hij op dat moment mee bezig is en hoe hij bepaalde zaken aanpakt. 

jacko meijaard

Een dergelijk VIP memberschap is in mijn ogen behoorlijk waardevol. 

  • Je zit op de eerste rang.
  • Super snel antwoord van Jacko.
  • VIP Member besloten webinars.
  • Jacko laat super veel van zijn eigen projecten zien.

Wat zijn de Ervaringen en Reviews

Eigenlijk word er op het internet niet heel veel gesproken over het VIP memberschap, dit kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat het een select groepje is.

Zelf heb ik het VIP member pakket aangeschaft om te kijken wat het precies inhield.

In het begin was ik blij verrast moet ik zeggen, ik kreeg meteen toegang tot super veel waardevolle webinars die recent waren opgenomen.

Ik heb veel gehad aan deze informatie en het heeft me veel nieuwe inzichten opgeleverd, helaas moest ik uiteindelijk toch concluderen dat de hoeveelheid informatie die vrijkwam in het VIP member gedeelte steeds minder werd.

Daarom vind ik dat het VIP member pakket zijn kracht een beetje aan het verliezen is, jammer om te zien want de andere cursussen van Jacko zijn erg goed en absoluut niet achterhaald.

Wat kost Affiliate Marketing Revolutie VIP Member?

De prijs van Affiliate Marketing Revolutie VIP Member is €47 per maand, persoonlijk vind ik dat wat aan de hoge kant. 

Aan de andere kant is het ook zo dat de informatie die je treft in het VIP Member gedeelte minimaal het tienvoudige waard is, mits goed toegepast.

Niet goed? Geld terug!

Omdat ook dit pakket van Jacko een niet-goed-geld-terug garantie bevat, is het geheel zonder risico aan te schaffen. 

Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om te kijken of het iets voor je is, dit is voldoende om een goed beeld te krijgen van het VIP memberschap. 

Daarnaast is dit pakket na de 30 dagen proefperiode per maand opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Alternatieven? 

Tijdens mijn reviews wijdt ik ook altijd een alinea aan andere soortgelijke producten. In dit review kan ik er kort over zijn, ik ken geen Nederlandse alternatieven op het Affiliate Marketing Revolutie VIP Member pakket.

Conclusie

Ik ben altijd erg te spreken over de producten van Jacko Meijaard, zijn producten zijn helder en transparant en dat is vrij uitzonderlijk in deze ‘geld verdienen op het internet’ markt.

In het verleden zijn er al tal van ‘cowboys'(zo beschrijf ik ze) geweest die maar één doelstelling hadden, er zelf beter van worden. 

Jacko realiseerde zich vanaf dag één dat hij een andere weg zou moeten inslaan om te overleven in deze markt. 

Jacko sloeg een andere weg in, hij trad volledig met zijn voor en achternaam naar buiten, gaf en geeft enorm veel prijs van zijn eigen projecten en websites en is altijd bereikbaar voor vragen. 

Toch moet ik wel concluderen dat ik het VIP Member pakket iets minder waardevol vind in verhouding tot de Affiliate Marketing Revolutie, het Affiliate Marketing Revolutie Forum en de Internet Masterclass.

Maar zoals gezegd, je hebt een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie dus twijfel je? Probeer het en ervaar het, je loopt geen enkel risico.

Ja, ik wil hier meer over weten!

 

Datum Review
Product
Affiliate Marketing Revolutie VIP member
Rating
31star1star1stargraygray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>