Affiliate Marketing Revolutie Forum: Wat is het waard?

affiliate marketing revolutie forumHet Affiliate Marketing Revolutie Forum van Jacko Meijaard(internetsuccesgids), dat is waar ik het vandaag met je over wil hebben.

Vandaag dus geen online cursus of ebook maar een forum over Affiliate Marketing. Natuurlijk is dit forum een verlengstuk van een product wat ik eerder recenseerde.

Het Affiliate Marketing Revolutie Forum is een verlengstuk van de Affiliate Marketing Revolutie, de cursus over geld verdienen op het internet van Jacko Meijaard.

Wat zeggen de mensen over dit forum en hoe staat het met de kwaliteit van de informatie die je hier kunt vinden? Je leest het in dit artikel.

Jacko Meijaard’s Forum

Het forum is eigendom van Jacko Meijaard, de oprichter van de Affiliate Marketing Revolutie, een cursus waarmee je kunt leren hoe je geld verdient op het internet.

Over de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard kan ik erg kort zijn, in een ander artikel heb ik het uitgebreid behandeld, bekijk het artikel hier.

Even in het kort, Jacko Meijaard is een internet ondernemer uit het Zeeuwse Yerseke en is gespecialiseerd in Affiliate Marketing.

Jacko Meijaard van de Affiliate Marketing Revolutie

Hij ontwikkelde zijn passie voor het internet toen hij studeerde in Utrecht, in de avonduren gingen veel van zijn klasgenoten aan het werk in de lokale supermarkt.

Jacko dacht dat dit anders kon en begon zich te verdiepen in Affiliate Marketing, een verdienmodel waarbij je producten promoot van andere mensen.

Na een tijdje doorzetten bereikte hij zijn doel, hij verdiende geld dankzij het internet. Het ging uiteindelijk zelfs zo goed dat hij besloot dat hij dit voor de rest van zijn leven wilde doen.

Hij stopte met zijn opleiding Journalistiek en legde zich volledig toe op Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing Revolutie

Omdat Jacko behoorlijke successen bereikte met Affiliate Marketing, hij verdiende op een gegeven moment €250 per dag, besloot hij om er een stap voor stap cursus over te maken.

Hij ontwikkelde de Affiliate Marketing Revolutie, een stap voor stap videotraining waarin je over Jacko’s schouder meekijkt hoe je een geld genererende website opzet.

Om niet te veel af te dwalen van het onderwerp van dit artikel verwijs ik je voor meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie >>

Affiliate Marketing Revolutie Forum

Zoals gezegd is het Affiliate Marketing Revolutie Forum een verlengstuk van de videotraining. Ik heb dit forum helemaal doorgespit om te kijken of het echt van waarde is.

Ten eerste ben ik erg tevreden over de lay out van het forum, als ik denk aan een forum zie ik van die achterhaalde pagina’s inclusief ‘moderators’ dat is hier absoluut niet het geval.

Nee, het Affiliate Marketing Revolutie Forum is echt een forum anno 2017 en ziet er een stuk strakker en gebruikersvriendelijker uit.

Hieronder zie je een korte rondleiding door het forum en het ledengedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie:

Via deze pagina kun je het InternetSuccesGids forum vinden>>>

Verschillende boards

Het forum bestaat uit verschillende boards zoals je op de foto hieronder kunt zien, via de boards navigeer je naar de verschillende onderliggen pagina’s.

Afhankelijk van het onderwerp van jouw vraag kun je eenvoudig naar het desbetreffende board gaan en daar een topic openen.

Ik heb zelf ervaren dat je in de meeste gevallen binnen een half uur antwoord heb, soms heb je binnen 5 minuten al een pasklaar antwoord.

Super handig want zo raak je niet teveel kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar een antwoord op jouw vraag.

boards

Gelijkgestemden

Het mooie van dit forum is dat er een goede mix is tussen mensen die net begonnen zijn met het geld verdienen op het internet, mensen die al geld verdienen op het internet en mensen die al jaren ervaring hebben.

Naast dat je snel antwoord op je vragen hebt kun je ook heel veel leren van de vragen van anderen.

Ook worden er regelmatig zogenaamde casestudy’s besproken, het mooie hiervan is dat je de goede elementen kunt gebruiken voor je eigen project.

Informatie en motivatie

De traditionele fora zijn eigenlijk niets meer dan een plek waar alleen vragen worden gesteld en antwoorden worden gegeven. Met het Affiliate Marketing Revolutie Forum is dit anders..

Omdat geld verdienen via het internet niet iets is wat je binnen een paar weken zal lukken word er veel aandacht besteed aan motivatie.

Je kunt er verhalen lezen van mensen die succes bereikt hebben maar vooral, hoe ze dit bereikt hebben, dit geeft erg veel motivatie.

Ook neemt Jacko regelmatig podcasts op waarin hij actuele onderwerpen bespreekt, dit is ook erg goed voor je motivatie en het zorgt voor nieuwe verhelderende inzichten.

Conclusie

De Affiliate Marketing Revolutie is een op zich al een hele waardevolle cursus maar met de komst van het forum heb je alles in huis om succes te gaan boeken.

Je kunt er terecht voor al je vragen en je hebt meestal binnen een half uur antwoord.

Je kunt er erg veel leren van mensen die al succes boekten en hun verhalen lezen, dit geeft echt een stukje motivatie.En juist deze motivatie kun je goed gebruiken op jouw weg naar succes!

Via deze pagina kun je het InternetSuccesGids forum vinden>>>

Datum Review
Product
Affiliate Marketing Revolutie Forum
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>