125 Groene Smoothie recepten: Energieboost in een handomdraai!?

125 groene smoothie receptenGroene smoothies zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze beschaving, elke gezondheids goeroe raad het je aan, elk lifestyle blog praat erover.

Het bereiden van een gezonde smoothie is een fluitje van een cent, toch ontbreekt het velen aan inspiratie. Want hoe maak je een gezonde groene smoothie die ook nog eens lekker smaakt?

Dit is het punt waar Diana Verbeek ten tonele verschijnt. Diana is namelijk auteur van het boek: 125 Groene Smoothie Recepten. Zoals de naam al zegt vind je hier genoeg inspiratie voor jouw groene smoothie.

Op deze pagina wil ik je meer vertellen over dit boek. Wat houdt het boek precies in? Wat is de prijs en wat zijn de ervaringen en reviews? Kortom, je komt alles te weten over het 125 Groene Smoothie Recepten boek van Diana Verbeek.

125 groene smoothie recepten ervaringen & reviews

Voel jij je vaak moe en lusteloos en kun je wel een flinke energieboost gebruiken? Dan is een groene smoothie een ware uitkomst. 

Het ebook 125 groene smoothie recepten geeft je maar liefst 125 heerlijke recepten om een gezonde groene smoothie te maken, is dit boek zijn geld waard? 

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Diana Verbeek en is Diana betrouwbaar?
 • Waarom zijn groene smoothies dan zo gezond? 
 • Voor wie is 125 groene smoothie recepten? 
 • Wat houdt 125 groene smoothie recepten precies in en wat kun je verwachten? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met dit product? 
 • Zijn er alternatieven? 
 • Wat kost het en welke garanties krijg je van Diana?

Wie is Diana Verbeek?

Eerder schreef ik een review over het boek Alles over Groene Smoothies van Liselot Vermeer, nu is het tijd voor Diana Verbeek en haar 125 Groene Smoothie Recepten boek

Diana Verbeek is dus de auteur van dit boek, Diana is een echte ervaringsdeskundige op het gebied van groene smoothies.

Ze noemt zichzelf geen voedingscoach maar een smoothie expert. Op jonge leeftijd had ze al te kampen met overgewicht, hierdoor werd ze erg onzeker over haar uiterlijk.

Sinds ze jaren geleden in aanraking is gekomen met groene smoothies is haar leven wat dat betreft erg veranderd.

Diana VerbeekZe voelt zich veel zelfverzekerder en ziet er fit en gezond uit. Ze durft weer in het middelpunt van de belangstelling te staan en volgens haar is dit echt te wijten aan haar gezonde voedingspatroon door middel van groene smoothies.

Als ik kijk naar de verkooppagina van haar boek vind ik geen beloftes die niet nagekomen kunnen worden. Het ziet er netjes en duidelijk uit.

Helaas vind ik niet erg veel achtergrondinformatie over haar of haar bedrijf. Op zich is dit niet iets om je zorgen over te maken maar het is wel jammer.

Toch ben ik positief over Diana en heb ik er een goed gevoel over. Omdat Diana haar boek verkoopt via de officiele en wettelijk verplichte wegen maak ik me nergens druk over.

Ga direct naar de Beste Deal!

Waarom zijn smoothies zo gezond?

Voordat ik je meer informatie over het boek 125 Groene Smoothie Recepten ga geven wil ik je eerst nog wat meer informatie geven over groene smoothies en waarom ze zo gezond zijn.

In het boek 125 Groene Smoothie Recepten vind je overigens ook een uitgebreide uitleg over de werking en het nut van groene smoothies.

Groene smoothies zijn erg gezond omdat het veel vitaminen, mineralen en anti oxidanten bevat. Groene smoothies bestaan voornamelijk uit een mix van bladgroenten en water.

Groene smoothies zijn voedingsrijk

Door het drinken van groene smoothies krijg je eenvoudig je dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines binnen, en dat met dank aan één groene smoothie.

Groene smoothies helpen je bij het afvallen

Omdat groene smoothies veel vezels en water bevatten geven ze je een verzadigd gevoel. Je hebt het gevoel alsof je een complete maaltijd op hebt, en dit terwijl groene smoothies calorie arm zijn. Hierdoor kun je door middel van groene smoothies de nodige kilo’s afvallen.

Je lichaam zal sterker worden en je zult je fitter voelen, ook ben je veel weerbaarder tegen ziektes of aandoeningen.

Voordelen groene smoothies:

 • Genoeg groente of fruit voor een hele dag
 • Een gezonde en stralende huid
 • Meer energie
 • Over het algemeen voel je, je fitter
 • Betere spijsvertering
 • Het helpt je bij het afvallen

Voor wie is 125 Groene Smoothie Recepten geschikt?

Het 125 Groene Smoothie Recepten boek is geschikt voor iedereen die een gezondere levensstijl wil zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.

Het maken van een groene smoothie is namelijk redelijk eenvoudig, je mixt je bladgroenten met water in een blender, en voila! Het maken van een gezonde smoothie kost je nog geen tien minuten.

Ook zijn groene smoothies enorm geschikt voor mensen die willen afvallen, groene smoothies zijn erg verzadigend en vet en calorie arm.

Wat houdt 125 Groene Smoothie Recepten precies in?

Nu je weet, en waarschijnlijk wist je dat al wel, hoe gezond groene smoothies voor je zijn is het tijd om te gaan kijken naar de inhoud van het 125 Groene Smoothie Recepten boek.

Het 125 Groene Smoothie Recepten boek is trouwens te verkrijgen als hardcover boek en als ebook, hier vertel ik je later meer over..

Want wat kun je precies verwachten van dit boek?125 groene smoothie recepten

Laat ik voorop stellen dat het 125 Groene Smoothie Recepten boek niet alleen bestaat uit recepten. Je vind in dit boek allerhande informatie over de groene smoothie.

Dus of je nou al bekend bent met de groene smoothie of er voor het eerst mee in aanraking komt, dit boek bevat alle informatie die je nodig bent.

De recepten die je terugvind in dit boek bevatten een mooie balans tussen bladgroenten, andere groenten en fruit.

Je vind er genoeg inspiratie om elke dag heerlijke smoothies te maken. Elk recept is zo samengesteld dat je een goede balans tussen vitaminen, mineralen en anti oxidanten binnen krijgt.

Dit kun je onder andere verwachten in het boek:

 • Wat is het beste moment op de dag om een groene smoothie te drinken?
 • Welke groenten zijn erg lekker voor een groene smoothie en wat is hun voedingswaarde?
 • Welke voordelen hebben de verschillende soorten groenten?
 • Hoe dragen groene smoothies bij aan het verliezen van overtollige kilo’s?
 • 125 verrassende recepten
 • Ingrediënten lijsten
 • Boodschappenlijsten
 • En nog veel meer..

Diana geeft aan dat je door middel van het drinken van groene smoothies de volgende voordelen zult ervaren:

 • Je voelt je een stuk opgewekter
 • Je zult afvallen en eenvoudig op gewicht blijven
 • Omdat je voedingspatroon in balans is zul je geen last meer hebben van vreetbuien
 • Je zult een betere nachtrust ervaren
 • Je bent beter bestand tegen ziektes of aandoeningen
 • Je energieniveau zal aanzienlijk verhogen

Kortom, het 125 Groene Smoothie Recepten boek is er voor iedereen die een gezondere levensstijl wil ontwikkelen zonder het roer drastisch te moeten omgooien.

Ga direct naar de Beste Deal!

Gratis bonussen

Zoals we gewend zijn bij digitale producten krijg je er vaak gratis bonussen bij. Ook dit keer heeft Diana leuke gratis bonussen toegevoegd die goed passen bij de inhoud van 125 Groene Smoothie Recepten.

Bonus #1: 75 Gezonde Fruit Smoothies

75 Gezonde Fruit Smoothies is een ebook boordevol inspiratie voor heerlijke fruit smoothies.

 • Wat moet je wel en wat je niet toevoegen aan je fruit smoothie?
 • Variatietips
 • Lekker snel zonder ingewikkelde ingrediënten!

75 fruit smoothies

Bonus #2: Smoothie Dieet Schema

In dit ebook vind je informatie over hoe je smoothies nog effectiever kunt inzetten om gewicht te verliezen. Welke ingrediënten moet je gebruiken en hoe bevorder je het afvallen?

smoothie dieet schema

Bonus #3: 21 Paleo Recepten

Ook krijg je een bonus die afwijkt van het smoothie pakket. Het gaat hier namelijk om de Paleo voedingsstijl. Toch sluit deze voedingsstijl naadloos aan op de groene smoothies. Leuke bonus!

21 paleo recepten

Bonus #4: Superfood Smoothie Recepten

In dit eboek staan 10 heerlijke superfood recepten. Superfood is tegenwoordig een ware hype, leer hier hoe je ze kunt toevoegen aan je smoothie.

Zoals je ziet is dit pakket dus echt niet even snel in elkaar geknutseld, dit smoothie pakket is met zorg ontwikkelt om jou kennis te laten maken met groene smoothies en je meteen te helpen om een expert te worden!

10 superfood smoothie recepten

125 Groene Smoothie Recepten Ervaringen en Reviews

Maar wat zeggen de mensen van dit boek? De reacties die ik op het internet vind zijn erg positief te noemen, ook op de Facebook pagina vind ik meer dan 60.000 likes en er word veel gereageerd.

Ik lees veel verhalen van mensen die meer energie hebben gekregen door middel van het gebruik van groene smoothies en zich beduidend fitter voelen.

Ook ik geef dit boek een positieve beoordeling, het boek is overzichtelijk ingedeeld, de informatie is goed, je vind er inspiratie genoeg en er worden je geen valse beloftes gedaan.

Kortom, dit boek is zijn geld waard! Maar wat kost het boek precies…

Prijs

De prijs van dit boek hangt af van welk soort pakket je besteld, het verschil tussen de twee pakketten is dat het ene pakket 125 Groene Smoothie Recepten levert als ebook en bij het andere pakket ontvang je een hardcover boek thuis gestuurd.

Het pakket met het ebook kost €17 en het pakket met het fysieke boek kost €27. Ik moet toegeven dat ik dat absoluut niet duur vind voor de waarde die je ervoor terug krijgt.

Het fysieke boek is mooi vorm gegeven en een aanrader voor je ‘gezonde’ boekenplank!

Niet goed? Geld terug!

Ook bij het 125 Groene Smoothie Recepten boek krijg je een niet-goed-geld-terug garantie. Ik word altijd blij van dit soort garanties.

Ook in dit geval kun je maar liefst 30 dagen kijken of het boek aan je verwachtingen voldoet, doet dat het niet? Geen probleem, dan krijg je netjes het aankoopbedrag terug.

niet goed geld terug garantie cursus natuurlijk suikervrij

Conclusie

Door het nuttigen van groene smoothies zul je een aanzienlijke verbetering ervaren in je geestelijke en lichamelijke gesteldheid.

Diana Verbeek en haar boek 125 Groene Smoothie Recpten zijn ‘de’ handleiding op het gebied van groene smoothies.

In haar boek vind je genoeg inspiratie en variatie om heerlijke smoothies te maken. De ervaringen en reviews zijn positief en de prijs is op zijn minst goed te noemen.

Kortom, wil jij een gezondere levensstijl en wil je hier groene smoothies voor inzetten? Dan is dit boek een must voor op je boekenplank!

Ga direct naar de Beste Deal!

 

 

Datum Review
Product
125 Groene Smoothie Recepten
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>