10K p/m mindset audiotraining: Is mindset HET woord voor succes!?

De 10K p/m mindset audiotraining is een training van internetondernemer Jacko Meijaard (Internet Succes Gids.nl)

Jacko ontwikkelde deze training omdat hij vind dat de mate van succes afhankelijk is van je mindset. Mensen met een ijzersterke mindset zijn in staat veel verder te komen dan mensen met een minder sterke mindset. 

Heeft Jacko gelijk? Ik schafte zijn audiotraining aan om je alle ins- en outs over deze training te kunnen vertellen. Dus hierbij, vers van de pers mijn 10K p/m mindset audiotraining review.

More...

De 10K p/m mindset audiotraining iets voor jou? 

We kunnen kort zijn over de doelgroep van de 10k p/m mindset audiotraining. Deze training is ontwikkelt voor iedereen die niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk wil groeien. 

En eerlijk is eerlijk, als je meer financiële ruimte wil creëren, vrijer wil leven of het bedrijf van je dromen op wilt zetten is het nodig om ook persoonlijk te transformeren. 

Want als je met je huidige mindset in staat was om het bedrijf van je dromen op te zetten had je dat toch allang gedaan? 

Wat denk je waarom mensen die de loterij winnen zo snel terug bij af zijn? En waarom denk je dat sommige voetballers met enorme vermogens toch aan lager wal raken? Inderdaad, ze beschikken niet over de juiste mindset.
geld verdienen op reis

Persoonlijk ben ik daarom van mening dat je alleen zakelijk kunt doorgroeien als je persoonlijk mee groeit. Mensen die enorm succesvol zijn, zijn niet meer dezelfde persoon als voor hun succes. 

Begrijp me goed, dit bedoel ik natuurlijk in de positieve zin van het woord. Mensen met een sterke mindset laten zich niet zo snel uit het veld slaan en zijn in staat eerder doelen te bereiken. 

Kortom, je kunt pas echt groeien als je mindset weerbaar en sterk is. Een investering in jezelf is de beste die er is.

Daarnaast is deze audiotraining voor ondernemers die het inspirerend vinden om de inzichten van een andere (succesvolle) ondernemer te ontdekken.

Ga Hier Meteen Naar De 10K p/m Mindset Audiotraining Van Jacko Meijaard >>>

Jacko Meijaard, het gezicht achter deze training

Het zal je niet ontgaan zijn dat deze training is ontwikkelt door internetondernemer Jacko Meijaard. Jacko is een zeer gedreven internetondernemer uit het Zeeuwse Yerseke. 

Ik ken Jacko al een tijdje omdat ik meerdere producten van hem onder de loep heb gehad. Een voorbeeld hiervan is de Affiliate Marketing Revolutie

Jacko treed naar buiten via zijn website InternetSuccesGids.nl en is dagelijks te vinden op zijn Affiliate Marketing Revolutie Forum waar hij andere ondernemers helpt om succes te boeken op het internet (dit is trouwens het grootste Affiliate Marketing Forum van Nederland).

In tegenstelling tot veel andere internet marketing guru's die de afgelopen jaren de revue gepasseerd hebben is Jacko Meijaard het beste te omschrijven als: Eerlijk, behulpzaam en recht door zee.

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

Wat houdt de 10K p/m mindset audiotraining precies in? 

Zoals het de titel al doet vermoeden is dit een audiotraining. Jacko heeft meer dan 100 audiolessen opgenomen op het gebied van mindset. En omdat deze training altijd in beweging blijft en Jacko telkens nieuwe audio's toevoegt zal dit aantal alleen maar toenemen. 

De audiotraining is opgedeeld in verschillende onderwerpen te weten: 

 1. Introductie
 2. Persoonlijk
 3. Sport & Gezondheid
 4. Business
 5. Business ideeën

Zoals gezegd zal deze training zich naar verloop van tijd alleen maar meer uitbreiden en nadat je de training hebt aangeschaft heb je levenslang toegang. 

Je kunt Jacko's audio's luisteren waar en wanneer je maar wilt dankzij het ledengedeelte van het forum (waar je ook gratis toegang toe krijgt) Deze training is af te spelen op elke apparaat. 

Deze 10K p/m mindset audiotraining geeft jou inzichten waarmee je in staat bent om je leven radicaal te kunnen veranderen in het leven wat je zo graag zou willen. 

Mijn 10K p/m mindset audiotraining review

Zelf heb ik de training uiteraard ook aangeschaft om jou een zo objectief mogelijk review te kunnen geven. 

Ik volg de Internet Succes Gids podcast al een tijdje en deze audiotraining is te vergelijken met de podcast van Jacko. Het enige verschil is dat Jacko veel dieper op de materie ingaat tijdens deze training. 

internetsuccesgids

Hij behandelt specifieke onderwerpen en geeft je meerdere inzichten op deze onderwerpen. Ik had vaak momenten dat ik dacht 'Oke, zo had ik het nog nooit bekeken' 

Soms heb je weleens van die training waarbij je van open deur naar open deur gaat maar dat is in dit geval dus absoluut niet zo. 

En het mooie van deze training is dus dat hij telkens ge-update word met nieuwe audiobestanden. 

Persoonlijke kijk op mindset

Zelf ben ik zeer duidelijk over het fenomeen 'mindset' Ik zeg altijd 'Mindset is alles!' Ik ben ooit begonnen met een droom. Ik wilde geld verdienen op het internet waar en wanneer ik wilde. 

In het begin stapte ik in het avontuur zonder me ooit te hebben verdiept in 'mindset' Ik had waarschijnlijk weleens gehoord van het woord maar daar bleef het ook bij. 

Nu enkele jaren later ben ik van mening dat ik een behoorlijk transformatie heb ondergaan door boeken te lezen en trainingen als deze te volgen. 

Ik merk dat dingen veel makkelijker gaan. Waar ik voorheen soms het idee had met een anker op mijn rug rond te lopen en alles moeizaam leek te gaan ben ik daarin echt als een blad aan de boom verandert.

Omdat ik uit eigen ervaring weet wat het verschil is tussen een sterke en positieve mindset en een zwakke en negatieve mindset kan ik trainingen als deze van harte aanbevelen.

Wat is de prijs van de 10K p/m mindset audiotraining? 

De prijs van deze training is €197,- Een mindset creëren waarmee je in staat bent om 10.000 euro per maand te verdienen voor slechts 197 euro. Dat is nog eens een goede deal.

Sommige mensen vinden de training aan de dure kant maar ik ben van mening dat deze informatie nog veel meer waard is. Daarnaast word er vaak gezegd 'if you don't pay, you don't pay attention' en daar ben ik het volledig mee eens. 

Ik heb in het verleden weleens een training aangeschaft voor €1900 euro. En eigenlijk achteraf gezien gaf deze training mij maar enkele inzichten. Maar het waren de inzichten die ik nodig had om naar de next level te groeien.

10k-p-m-mindset-audiotraining

Hoe krijg je toegang tot de training? 

Je vraagt je misschien af hoe je toegang tot deze training krijgt? Je krijgt geen mail met audiobestanden of iets dergelijks. 

Als je betaalt hebt via betaalprovider PayPro word je automatisch doorgestuurd naar een pagina waar je op 1 van de gele buttons moet drukken. 

Vervolgens kom je op de aanmeldpagina van het Internet Succes Gids forum, je maakt een persoonlijk account aan waarna je op het forum komt. 

Klik op het tabje 'trainingen' en je ziet de 10K p/m mindset audiotraining staan. Klik erop en je hebt toegang tot de lessen. 

14 dagen niet goed? Geld terug

Eerder in dit artikel gaf ik het al aan. Jacko word onder andere gekenmerkt door eerlijkheid. Dus ook voor deze training geldt, ben je niet tevreden? Dan stuur je Jacko een mail en krijg je, je geld terug. 

Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om je geld terug te krijgen, gewoon een simpele mail en het word geregeld. No worries. 

De 10K p/m mindset audiotraining aanschaffen? 

Waar je op dit moment staat hoeft absoluut niet je eindbestemming te zijn. Je kunt veranderen op elk gewenst moment. Je kunt jezelf losweken uit je huidige situatie. 

En besef je goed, als je geen 10K p/m mindset hebt ga je ook geen 10K p/m verdienen. Wil je de training aanschaffen? Dat doe je via onderstaande knop! 


Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

 • Daan van Horst schreef:

  Beste gids,

  Is het nog de moeite waard om te beginnen de audiotraining? Volgens mij kan ik helemaal niks verkopen? Want bij affiliate marketing ligt de lat heel hoog. Graag zoek ik wat verheldering en motivatie. Verkoop jij veel producten met de ervaringsgids?

  Vriendelijke groetjes, Daan

  • Martijn schreef:

   Hoi Daan,

   Zoals je kunt lezen in het review is de audiotraining zeker de moeite waard. De audiotraining geeft je krachtige inzichten en word telkens verder uitgebreid met nieuwe audio’s. Affiliate marketing is inderdaad niet altijd makkelijk maar als je waardevol voor je bezoeker bent moet het zeker goed komen. Een sterke mindset is hierin essentieel. Ik promoot aardig wat producten inderdaad.

 • >