101 hardlooptips van Glenn Goossens: Hardlopen zonder pijntjes!?

101 hardlooptips101 hardlooptips is het ebook van Glenn Goossens, is dit boek een aanrader? Ik zocht het voor je uit. Op deze pagina vind je mijn bevindingen.

Veel mensen beginnen met hardlopen zonder zich er goed in te verdiepen, gevolg, onnodige spierblessures en pijntjes.

Om meer kennis over hardlopen te verspreidden besloot Glen Goossens zijn ebook 101 hardlooptips te schrijven.

Want, welke houding neem je aan tijdens het hardlopen? Hoe bouw je een goede conditie op? Welke voeding is van belang? Welke schoenen kun je het beste dragen en nog veel meer..

101 hardlooptips ervaringen & reviews

Wil je graag hardlopen maar word je telkens overmand door pijntjes en blessures? Of heb je het idee dat je met een anker op je rug aan het lopen bent? Dan is het ebook 101 hardlooptips hét boek wat jij moet hebben, aldus Glenn.

Wat kun je allemaal verwachten in dit artikel? 

 • Wie is die Glenn Goossens eigenlijk en is hij te vertrouwen?
 • Voor wie is 101 hardlooptips precies bedoelt? 
 • Wat kun je onder andere verwachten van 101 hardlooptips? 
 • Wat bereik je met 101 hardlooptips?
 • Wat zijn de ervaringen en reviews met dit product? 
 • Wat is de prijs en welke garanties krijg je?

Wie is Glenn Goossens?

Glenn Goossens is dus de auteur van het ebook 101 hardlooptips, naast 101 hardlooptips schreef Glenn meer ebooks op het gebied van sport en voeding.

Hij is dus zeker geen onbekende in het wereldje. Hij schreef onder andere het ebook ‘Strakke buik bijbel‘ en ‘Gespierde god

Dat dit ebook wederom een ebook is over sporten en bewegen is dus allesbehalve raar te noemen. Glenn is nou eenmaal een expert op dit vakgebied.

Als gast auteur voorziet hij de website van Happy Healthy regelmatig van nieuwe waardevolle artikelen over sporten en bewegen, zeker een goed teken.

Ga direct naar de Beste Deal!

is 101 hardlooptips geschikt voor jou?

101 hardlooptips is geschreven voor zowel de ervaren als de onervaren hardlopers, het ebook is erg compleet en het omvat al verschillende facetten van het hardlopen.

Veel mensen die willen beginnen met hardlopen maken direct een fout. Ze gaan te enthousiast van start met als gevolg spierblessures.

Als je wilt beginnen met hardlopen doe je er verstandig aan om het eerst rustig op te bouwen, je lichaam moet wennen aan het hardlopen.

101 hardlooptips geeft je hier goed advies in, naast de tips voor de beginnende loper vind je er ook handige schema’s die speciaal ingericht zijn op beginners.

Door deze schema’s aan te houden is de kans op spierblessures of andere blessures gering.

Ook als je een meer gevorderd loper bent vind je er genoeg waardevolle informatie, zo vind je er een grote variatie aan trainingsschema’s die jou al ervaren loper zeker zullen uitdagen.

Ook vind je er informatie over voeding. Welke voeding kun je het beste tot je nemen om je resultaten nog verder te optimaliseren?

Kortom, dit boek is geschikt voor mensen die willen beginnen met hardlopen maar ook voor mensen die al gevorderd loper zijn.

Wat bied 101 hardlooptips je precies?

Nu je weet voor wie dit boek bestemd is, is het tijd om te gaan kijken naar de inhoud van dit boek. Vind je er echt zoveel waardevolle informatie als word gezegd?

101 hardlooptips is dus een digitaal boek, handig want je kunt dit boek openen op verschillende apparaten maar ook eenvoudig uitprinten als je dat prettiger vind.

101 hardlooptips bestaat uit drie categorieën:

 • Het ebook 101 hardlooptips
 • Hardloopschema’s
 • Het ebook Superfood recepten
 • Het ebook Groene smoothie recepten

Je leest het inderdaad goed, als je 101 hardlooptips nu besteld krijg je maar liefst drie ebooks + een gratis pakket met extra hardloopschema’s

101 hardlooptips

Het ebook 101 hardlooptips bestaat uit de volgend hoofdstukken:

 1. Starten met hardlopen
 2. De juiste kleding en schoenen
 3. Train je techniek
 4. Verbeteren van je uithoudingsvermogen
 5. Mentaal gemotiveerd blijven (tips!)
 6. Je gezondheid en hoe voorkom je blessures
 7. Fittesten en conditietesten
 8. Apps, horloges en andere software
 9. Hardlopen en afvallen
 10. Andere sporten naast het hardlopen
 11. Trial running
 12. De beste voeding voor hardlopers
 13. Hardloop evenmenten in Nederland

Zoals je kunt zien is dit niet een snel in elkaar gezet ebook maar een ebook met enorm veel waardevolle informatie.

Dit zie ik trouwens ook terug in de reactie van mensen die dit ebook hebben aangeschaft, ze zijn verbaasd over de hoeveelheid waardevolle informatie die ze terug vinden in dit boek.

Wat bereik je met 101 hardlooptips?

Als je serieus aan de slag gaat met 101 hardlooptips zul je:

 • Slimme trainingsmethodes kunnen toepassen waarmee je optimaal resultaat behaalt
 • Spierblessures en ander blessures voorkomen door goed trainingsadvies
 • Trainen door middel van interval training wat een zeer gunstig effect heeft op je conditie
 • Je buikspieren versterken door middel van core stability oefeningen
 • Precies weten welke soort kleding en welke schoenen het beste passen bij trainingen in de zomer,herfst en winter
 • Zelf je conditie kunnen testen en je voortgang bijhouden
 • Weten hoe je het beste kunt trainen om af te vallen door middel van hardlopen
 • Weten hoe je, je optimaal voorbereid op een hardloop evenement

Ga direct naar de Beste Deal!

ebook: Superfood recepten

Naast 101 hardlooptips en het pakket met hardloopschema’s ontvang je er ook het ebook Superfood recepten bij.

Het ebook Superfood recepten is een receptenboek waarmee je de juiste voedingsstoffen verkrijgt die nodig zijn tijdens intensieve training, je spieren zullen sneller herstellen.

ebook: Groene smoothie recepten

Glenn was nog niet klaar met het samenstellen van zijn pakket, je krijgt er namelijk ook het ebook Groene smoothie recepten bij.

Het ebook Groene smoothie recepten is een receptenboek waarmee je heerlijke en vooral gezonde groene smoothies kunt maken.

Groene smoothies zijn erg gezond en zorgen voor een goed herstel na een intensieve training.

Op zoek naar een compleet ebook over Groene Smoothies? Die vind je hier>>

Pakket hardloopschema’s

Zoals gezegd krijg je er dus ook nog een pakket hardloopschema’s bij. Dit pakket bevat vele schema’s voor zowel gevorderde lopers als beginners.

Er zit dus altijd wel een schema bij die aan jou wensen voldoet en de schema’s bieden genoeg variatie om je op alle vlakken uit te dagen.

101 hardlooptips schema's

101 hardlooptips ervaringen

Ik moet zeggen dat de ervaringen met het 101 hardlooptips ebook erg positief zijn, veel mensen geven aan dat ze verbaasd zijn over de hoeveelheid waardevolle informatie.

Als ik het ebook onderzoek valt me dat inderdaad ook op, de informatie is op een makkelijke manier geschreven, het boek is overzichtelijk en de kwaliteit van de informatie is goed.

Je haalt met dit ebook een ebook in huis waarmee je alles kunt leren over het hardlopen op een verantwoorde gezonde manier waarmee je optimale resultaten kunt behalen.

Prijs 101 hardlooptips

De prijs van dit totale pakket is slechts €27. Ik vind dat echt niet duur voor dit totale pakket. Natuurlijk heeft het alles te maken met het feit dat het digitale producten zijn maar dat doet niets af aan de waarde die het bied.

Het is dus een win-win situatie, het is een goedkoop pakket omdat het digitaal is maar de informatie is minstens net zo goed als pakketten waarbij je fysieke boeken krijgt, doe er dus je voordeel mee.

Geld terug garantie

Wat ook wel een geruststellend gevoel is, is dat Glenn je een geld terug garantie geeft. Ik weet haast wel zeker dat je er geen gebruik van zult maken maar het geeft extra vertrouwen.

Je zult misschien denken “Wat gek.. Dan kunnen mensen de informatie uit het pakket toch eerste lezen en vervolgens hun geld terug vragen!?”

Ja inderdaad, dat kan. Toch doet vrijwel niemand dat. Waarom? Omdat de informatie erg goed is en mensen dit graag als naslagwerk willen bewaren.

Conclusie

Om dit 101 hardlooptips review af te sluiten wil ik nog een eindoordeel geven.

Het ebook 101 hardlooptips, of beter gezegd, het pakket 101 hardlooptips is een waardevol pakket voor weinig geld.

De auteur Glenn Goossens heeft zijn sporen verdiend in de wereld van sport en bewegen en zijn voorgaande ebook werden goed ontvangen bij het grote publiek.

Ik ben er daarom ook van overtuigd dat wanneer jij serieus met de informatie uit dit pakket aan de slag zult gaan, je de resultaten zult boeken die je hoopte te boeken.

De geld terug garantie geeft je net dat beetje extra vertrouwen om over te gaan tot aankoop want twijfel je nog een beetje? Dan kun je het risicoloos uitproberen, hoe fijn is dat!?

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
101 hardlooptips
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>