E-cursus Vind je ideale baan: In simpele stappen naar jouw droombaan!?

e-cursus vind je ideale baanDe e-cursus Vind je ideale baan van Frank de Moei gaat over het vinden van jouw droombaan. Is het mogelijk om je droombaan te vinden via deze cursus? Ik zocht het voor je uit.

Auteur Frank de Moei heeft via zijn website en cursussen al meer dan 10.000 mensen geholpen bij het vinden van hun droombaan.

We hebben dus allesbehalve te maken met een ééndagsvlieg en dat is al een hele geruststelling in de wereld van de online cursussen.

Dit keer ga ik het dus met je hebben over de e-cursus Vind je ideale baan, deze cursus is al veel verkocht en er zijn dus de nodige reviews en ervaringen over geschreven, hieronder bespreek ik ze met je.

E-cursus Vind je ideale baan ervaringen & reviews

Ben je niet gelukkig met je huidige baan? Denk je dat er meer in je zit? Wil je graag een carrière switch maken maar weet je niet goed wat het beste bij je past? Dan gaat deze cursus jou alles duidelijk maken, aldus Frank de Moei.

In dit artikel ontdek je onder andere:

 • Wie is Frank de Moei en is hij 100% betrouwbaar? 
 • Waarom moet je juist voor de E-cursus vind je ideale baan kiezen?
 • Wat houdt deze cursus precies in? 
 • Wat zijn de ervaringen en reviews van mensen die dit product gekocht hebben? 
 • Wat is de prijs van dit product en welke garanties krijg ik? 

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is geen onbekende in de wereld van de online cursussen, naast de e-cursus Vind je ideale baan is hij ook auteur van de cursussen:

Zoals ik net al zei is Frank de Moei zeker geen onbekende van me, ik heb al meerdere cursussen van hem onder de loep gehad en veel mensen geholpen bij hun beslissing.

Frank de Moei, woonachtig te Amstelveen is professioneel trainer en coach op het gebied van Positieve psychologie en Lifecoaching.

frank de moeiHij is met zijn activiteiten aangesloten bij verschillende organisaties zoals het NOBCO (Nederlandse orde voor beroepscoaches) en het EMCC (European mentoring and coaching council)

Ook staat hij netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel met zijn bedrijf Capedium Coaching.

Frank begeleid mensen vanuit zijn praktijk en helpt mensen via zijn website Newstart.nl bij het bereiken van een succesvol en gelukkig leven.

“Ik geloof dat je alles in je hebt om het leven te leven dat jij wilt, meer plezier,succes en geluk staan daarbij centraal”

Frank is al sinds 2008 actief en heeft inmiddels meer dan 10.000 mensen geholpen op hun weg naar meer succes en geluk, we kunnen dus zeker spreken van de gevestigde orde, wel zo prettig.

Ga direct naar de Beste Deal!

Voor wie is de e-cursus Vind je ideale baan?

De e-cursus Vind je ideale baan is geschikt voor iedereen die zich niet gelukkig voelt in zijn of haar huidige baan en op zoek is naar de baan die perfect aansluit bij zijn of haar talenten.

Tevens is deze e-cursus geschikt voor alle mensen die werkloos thuis zitten, graag weer terug willen keren in het arbeidsproces en hierbij een baan willen vinden waarbij ze zich echt gelukkig voelen.

Weet je niet zeker of deze cursus geschikt is voor jou, beantwoord dan de volgende vragen:

 • Heb je genoeg van je huidige baan?
 • Weet je niet zeker wat je het liefste zou doen?
 • Twijfel je over je talenten?
 • Weet je niet goed in welke richting jij je ideale baan moet vinden?
 • Wil je graag meer plezier in je baan of eigen bedrijf?
 • Wil je van je hobby je werk maken?
 • Wil je al heel lang veranderen maar durf je niet?

Als je deze vragen eerlijk beantwoord hebt zal dat een hoop voor je duidelijk maken.

Wat kun je verwachten als je de e-cursus Vind je ideale baan aanschaft?

Als je besluit om de e-cursus Vind je ideale baan aan te schaffen wat kun je dan precies verwachten?

De e-cursus Vind je ideale baan is een online cursus waarbij je gedurende 12 weken e-mails toegestuurd krijgt met waardevolle informatie, theorievragen en praktijkopdrachten.

De e-cursus is verdeeld in 3 verschillende hoofdstukken

Deel 1: Ontdek je passie en talenten

In het eerste gedeelte ga je op zoek naar wat je ECHT wilt en ga je samen met Frank kijken waar jouw vaardigheden en talenten liggen.

Deel 2: Zet je twijfel om en verander dit in kracht

In het tweede gedeelte van de online cursus ga je kijken hoe je, je twijfels om van werk te veranderen omzet in kracht om daadwerkelijk deze stap te ondernemen.

Deel 3: De overstap naar jouw ideale baan

Nu alles bekend is omtrent je passies,vaardigheden en talenten en je de motivatie en kracht hebt om te veranderen is het tijd om je voor te bereiden op de overstap naar ander werk, dit alles leer je in deel 3.

Frank begeleid je door dit hele proces, heb je nog aanvullende vragen of onduidelijkheden stuur je simpelweg een mail en Frank helpt je hiermee.

Bij andere cursussen is dit nog wel eens een struikelblok. Als cursisten vragen hebben geeft de auteur van de cursus niet thuis, dat is met Frank absoluut niet het geval.

Ga direct naar de Beste Deal!

Bonussen

Naast de e-cursus krijg je ook nog eens drie gratis bonussen van Frank cadeau. Al deze bonussen sluiten perfect aan op de e-cursus Vind je ideale baan.

Bonus #1 Ebook Inzicht in je kracht

Dit ebook telt 56 pagina’s en gaat over persoonlijke ontwikkeling en inzicht in verandering, zo zijn er verschillende redenen waarom jij je doel nog niet hebt bereikt, wat moet er veranderen?

ebook inzicht in je kracht

Bonus #2 Ebook Ontdek je passie en talent

44 pagina’s over je passies en talenten, Hoe vind je ze? En hoe kun je ervoor zorgen dat je talent zo optimaal mogelijk gebruikt word en hoe zorg je ervoor dat je meer kunt werken vanuit je passie?

ebook ontdek je passie en talent

Bonus #3 Ebook Maak de overstap naar je droombaan

Dit ebook telt maar liefst 64 pagina’s en gaat over het maken van de overstap naar je droombaan. Hoe kun je ervoor zorgen dat je de baan vind waarbij je meer plezier in je werk hebt? waar jij kunt werken vanuit jouw passie en talenten.

ebook maar de overstap naar je droombaan

E-cursus Vind je ideale baan ervaringen en reviews

Zoals ik al eerder zei heb ik meerdere cursussen van Frank de Moei beoordeeld. De e-cursus Vind je ideale baan is net zoals de andere cursussen van Frank een hele goede cursus.

Dat dit een goede cursus is vind je terug in de positieve reviews die deze cursus rijk is. Men geeft aan dat er echt resultaten worden behaald als er serieus met de informatie uit de cursus aan de slag word gegaan.

De e-cursus Vind je ideale baan is een cursus die voor iedereen toegankelijk is, het lees makkelijk weg en de informatie is erg waardevol, ongeacht naar welke soort baan jij op zoek bent.

Met deze e-cursus heb je alle handvaten in huis om de baan van jouw dromen te vinden.

Hou wel in je achterhoofd dat deze cursus je leert om te ontdekken wat jouw ideale baan is, je zult wel zelf actief op zoek moeten gaan naar deze baan.

Prijs e-cursus Vind je ideale baan

De prijs voor deze e-cursus is €49. Voor dit geld krijg je een cursus die maar liefst 12 weken duurt, ondanks dat deze cursus digitaal is vind ik de prijs niet hoog.

Als je op consult zou gaan bij loopbaanbegeleiders ben je dit bedrag waarschijnlijk minimaal per consult kwijt.

Ook geeft Frank je een geld terug garantie, door deze 30 dagen geld terug garantie laat Frank zien dat hij echt voor 120% achter zijn cursussen staat en dat siert hem.

Je hebt dus 30 dagen de tijd om deze cursus uit te proberen, bevalt het niet? Dan stuur je Frank een mailtje en krijg je meteen je geld terug.

Eindoordeel

Om dit e-cursus Vind je ideale baan review op een passende wijze af te sluiten wil ik je mijn eindoordeel geven.

Om te beginnen ben ik overtuigd van de betrouwbaarheid van de auteur van deze cursus, Frank de Moei.

Vanwege mijn positieve ervaring met hem en het feit dat zijn andere cursussen stuk voor stuk erg waardevolle cursussen zijn.

De inhoud van de e-cursus Vind je ideale baan is op zijn minst gezegd goed te noemen, maar liefst 12 weken aan cursusmateriaal, praktische opdrachten en handige tips leren jou je droombaan te vinden.

Omdat het algemene gevoel bij mensen die deze cursus gevolgd hebben positief te noemen is en het feit dat ik het daar volledig mee eens ben, ben ik tot de volgende conclusie komen:

Deze cursus is voor de volle 100% vertrouwd en je kunt hem zonder erover te peinzen aanschaffen.

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
E-cursus Vind je ideale baan
Rating
51star1star1star1star1star
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>