E-cursus Gelukkig zijn gelukkig blijven: Bewezen technieken naar meer Geluk!?

e-cursus gelukkig zijn gelukkig blijvenOp zoek naar E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven ervaringen, meningen en reviews? Dan ben je hier op de juiste pagina.

Op deze pagina wil ik je namelijk alles laten weten over deze E-cursus van Frank de Moei. Maar ook wil ik je vertellen wat deze cursus precies inhoud.

Gelukkig zijn maar vooral gelukkig blijven is een mooi gegeven, voor veel mensen leert de realiteit helaas anders, je hebt als mens soms te maken met tegenslagen, hoe ga je hier mee om?

Hoe zorg je ervoor dat je niet mee word gezogen met deze tegenslagen zodat je blijft hangen in een ongelukkig gevoel?

Hoe zorg je ervoor dat je ondanks dat je soms met tegenslagen te maken hebt toch geluk kunt blijven ervaren? Dat alles word je geleerd in de E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven.

E-cursus Gelukkig zijn gelukkig blijven ervaringen & reviews

Voel jij je vaak ongelukkig en zie je het soms allemaal maar somber in? Wil jij meer geluk en plezier maar weet je niet goed hoe je dat voor elkaar krijgt? 

De e-cursus Gelukkig zijn gelukkig blijven leert je op een eenvoudig manier meer geluk en plezier te beleven, aldus auteur Frank de Moei. 

In dit artikel ontdek je onder andere:

  • Wie is de auteur Frank de Moei precies? 
  • Voor wie is de e-cursus Gelukkig zijn gelukkig blijven bedoelt? 
  • Wat houdt de e-cursus Gelukkig zijn gelukkig blijven precies in? 
  • Wat kun je bereiken met deze cursus? 
  • Zijn er alternatieven? 
  • Wat zijn de ervaringen en reviews van andere mensen die dit product hebben aangeschaft? 
  • Wat kost het en welke garanties krijg je? 

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei ontwikkelde verschillende cursussen op het gebied van persoonlijke groei, ik heb al meerder cursussen van Frank onder de loep genomen.

Vandaag is de E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven aan de beurt, een cursus die je leert om ondanks wat gebeurt in je leven toch een gelukkig gevoel te blijven houden.

Frank informeert mensen vanaf zijn website Newstart.nl over verschillende onderwerpen op het gebeid van persoonlijke groei.

frank de moei

Zijn website is uitgebreid en bevat tal van kwalitatieve artikelen waar mensen verhelderende inzichten uit kunnen halen, dat mensen deze artikelen veelal liken en delen bevestigd de kwaliteit van deze artikelen.

Zijn bedrijf Capedium coaching staat netjes geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Leusden. Naast dat Frank mensen online helpt, helpt Frank ook mensen vanuit zijn praktijk.

Frank draait al een behoorlijk tijdje mee, vanaf 2008 helpt hij al mensen met zijn online cursussen, dat er bijna geen negatieve reactie te vinden zijn over hem verklaard een hoop.

Zijn staat van dienst is bijzonder indrukwekkend te noemen, al meer dan 10.000 mensen hebben cursussen gevolgd van Frank.

Als ik dus alleen uit zou gaan van Frank zelf kan ik je deze cursus met een gerust hart aanbevelen, de man is nooit in verband gebracht met oplichting of onjuistheden.

Verder kunnen we stellen dat de naam Frank de Moei echt bestaat, hij verschuilt zich dus gelukkig niet achter schuilnamen of verdachte constructies.

Ga direct naar de Beste Deal!

Gelukkig zijn met jezelf? Dit kun je verwachten!

Wat kun je verwachten als je de E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven aanschaft? Allereerst wil ik je nog even kort vertellen voor wie deze cursus geschikt is.

Deze cursus is geschikt voor jou als je meer inzichtelijk wilt hebben wat jou gelukkig maakt, meer wilt genieten van het moment waarin je leeft, je positiever wilt voelen over jezelf en je leven, meer wilt kunnen loslaten en ontspannen en tevreden en dankbaar wilt leven.

De E-cursus is een online training en is opgedeeld in drie delen:

Deel 1: Ontdek je geluk

In dit gedeelte gaat het over de basis van geluk, wat maakt jou gelukkig? wat maakt mensen gelukkig en hoe kun je dit op een praktische en eenvoudige manier bereiken?

Deel 2: Stel je geluk niet meer uit

In het tweede gedeelte ga je ontdekken wat je geluk tot op heden in de weg heeft gestaan, waarom ben je nog niet gelukkig? Wat zijn jouw beperkende overtuigingen? Hoe kun je die doorbreken?

Deel 3: Blijvend geluk

In het derde gedeelte van de E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven leer je waarom geluk leidt tot succes en niet andersom. Je ontdekt hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie.

Deel 4: Geluk en je leven

In het vierde en laatste gedeelte leer je wat het werkelijke doel van je leven is. Je ontdekt hoe belangrijk het is om te geven, delen, bij te dragen en te blijven groeien. Je ontdekt hier de beste manieren om direct meer geluk en van daaruit succes te creëren.

Bonussen

Zoals we uit eerdere cursussen van Frank gewend zijn geeft hij altijd bonussen weg, dit keer is dat niet anders.

Als je de E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven aanschaft ontvang je de volgende bonussen gratis:

  1. Ebook ‘Inzicht in je kracht’
  2. Email coachingsessie

De beide bonussen hebben een waarde van €25 per stuk volgens Frank dus dat is altijd mooi meegenomen.

Vooral het Ebook Inzicht in je kracht bied enorm veel extra waarde wat naadloos aansluit op deze E-cursus.

De emailcoachingsessie vind ik persoonlijk wat minder, je krijg de mogelijkheid om een vraag te stellen aan Frank die daar vervolgens op reageert.

Ga direct naar de Beste Deal!

E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven ervaringen en reviews

Als ik op zoek ga naar E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven ervaringen, meningen en reviews kan ik je vertellen dat het over het algemeen positief is.

Natuurlijk zijn er enkele negatieve uitlatingen maar gezien de inhoud van die uitlatingen vraag ik me soms af of het niet aan de mensen zelf ligt.

Positieve reactie voeren gelukkig (voor Frank) de boventoon en dat is ook de reden dat de producten van Frank zo goed lopen.

Mensen gaan toch vaak af op reviews voor ze uiteindelijk besluiten over te gaan tot aankoop.

Wetende dat Frank een betrouwbaar en integer man is en uitgaande van de vele positieve reacties op deze cursus kom ik tot het volgende oordeel:

De E-cursus Gelukkig zijn Gelukkig blijven is een goede en waardevolle cursus die je met een gerust hart kunt aanschaffen, ook vanwege de niet goed, geld terug garantie zou ik zeggen, wat heb je te verliezen? Bekijk de cursus en oordeel zelf.

Wat kost deze cursus?

De prijs is natuurlijk ook niet onbelangrijk, de prijs van deze cursus is €59. Ik vind dat een goede prijs. Zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding.

Dit soort trainingen worden ook veel in praktijken gegeven en daar betaalt men dit bedrag soms wel per uur.  Uiteraard heb je dan wel meer persoonlijke begeleiding, maar toch..

Zoals ik net al zei geeft Frank je een ‘niet goed, geld terug’ garantie en dat maakt het geheel risicoloos. Dit geeft je natuurlijk niet als je slechte producten levert. Wederom een pluspunt voor Frank.

Conclusie

Om tot een afronding te komen van dit review wil ik nog een eindoordeel vellen. Zoals je wel gemerkt hebt ben ik zeer positief over deze cursus.

Dat komt omdat gebleken is dat dit een erg goede cursus is waar je krijgt wat je beloofd word, zowel inhoudelijk als gezien de behaalde resultaten, dat is met online cursussen ook nog wel eens anders.

Frank de moei is een betrouwbaar man en heeft meerder cursussen ontwikkeld zoals onder andere de E-cursus Nooit meer zorgen of stress en de E-cursus Blijvend zelfvertrouwen.

Heb je nou zelf deze cursus gevolgd of één van de andere cursussen van Frank en wil je een review met ons delen? Laat gerust een reactie achter.

Samen weten we namelijk meer dan alleen!

Ga direct naar de Beste Deal!

Datum Review
Product
E-cursus Gelukkig zijn gelukkig blijven
Rating
41star1star1star1stargray
Martijn
 

Hoi ik ben Martijn en samen met Mieke stellen wij producten op de proef. We keren alles binnenstebuiten en onderzoeken of de verschillende producten jou kunnen helpen om je doelen te bereiken. Zijn we positief over een product? Dan laten we dat enthousiast merken. Voldoet een product niet aan de eisen? Dan zijn we kritisch en proberen we je te beschermen.

>